Kindvriendelijke vakantieparken Nederland

Top 6 met tips
kindvriendelijk vakantiepark
Demi - Reisspecialist

Op zoek naar een kindvriendelijk vakantiepark in Nederland? Gelukkig hebben jullie meer dan genoeg keus! Denk bij kindvriendelijke vakantieparken bijvoorbeeld aan de welbekende parken zoals Landal, Centerparcs en Roompot. Wij hebben de leukste accommodaties voor jullie uitgezocht waar de hele familie gegarandeerd een hoop plezier gaat hebben!

 

Kindvriendelijke vakantieparken | Landal Greenparks

Waarschijnlijk heb je vast en zeker wel eens vakantie gevierd op één van de Landal vakantieparken. Landal GreenParks heeft meerdere vakantieparken in verschillende landen zoals Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken, Verenigd Koninkrijk én Tsjechië. Maar ook in Nederland heeft Landal een ruime keus uit verschillende vakantieparken. Landal GreenParks telt maar liefst 55 verschillende Nederlandse vakantieparken, bestaande uit 732 verschillende accommodaties… Wow! Nu snappen wij dat het misschien moeilijk is om een keus te maken uit al deze parken. Gelukkig hebben wij voor jullie uitgezocht wat de leukste, kindvriendelijke vakantieparken van Landal zijn. Bekijk ze snel hieronder!

> Lees meer over alle kindvriendelijke vakantieparken bij Landal GreenParks

 

Landal Hof van Saksen – Nooitgedacht, Drenthe

Landal Hof van Saksen is een favoriet vakantiepark van ons. Zowel jong als oud zal zich hier prima vermaken… Het vakantiepark heeft luxe accommodaties en ligt in een natuurrijke, weidse omgeving. Het vakantiepark beschikt over spectaculaire waterglijbanen en een wildwaterbaan, heeft een kinderacademie voor elke leeftijd én beschikt over kindvriendelijke accommodaties. Zo beschikt dit park zelfs over accommodaties speciaal voor baby’s.

De Newbornboerderij beschikt o.a. over een speciale babyslaapkamer met hangwieg, een kinderslaapkamer met bed en ledikant, een videobabyfoon, een toiletverkleiner, babybad, kinderservies en noem ’t maar op! Deze accommodatie is helemaal klaar voor jullie komst. Is jullie koter al uit de luiers? Kies dan voor een verblijf in een kinderboerderij. Ook hier vinden jullie kinderproof faciliteiten zoals een traphekje, kinderservies, een kinderstoel en kindvriendelijke stopcontacten.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid van dit kindvriendelijke vakantiepark

Kindvriendelijk vakantiepark

 

Landal Kaatsheuvel – Kaatsheuvel, Noord-Brabant

Op zoek naar een luxe, kindvriendelijke accommodatie in het prachtige Noord-Brabant? Kies dan voor een verblijf op Landal Kaatsheuvel. Dit kindvriendelijke vakantiepark beschikt namelijk speciaal over verschillende kindervakantiehuizen. Deze vakantiehuizen beschikken over een modern interieur en hebben aparte kinderslaapkamers, een kinder picknicktafel, zitzakken en kindertafels met stoelen… Aan iedereen is gedacht! Daarnaast kunnen de kids plezier maken in ’t zwembad en meedoen met verschillende spel- en sportfaciliteiten.

TIP: combineer jullie vakantie op Landal Kaatsheuvel met een dagje naar de Efteling!

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid van dit kindvriendelijke vakantiepark

Kindvriendelijk vakantiepark

 

Center Parcs | Kindvriendelijk vakantiepark Nederland

Ook Center Parcs staat bekend om hun kindvriendelijke vakantieparken. Center Parcs beschikt zelf ook over verschillende vakantieparken in meerdere landen. Zo vinden jullie Center Parcs niet alleen in Nederland, maar ook in België, Duitsland en Frankrijk. Nederland telt maar liefst 9 vakantieparken verspreid door ’t hele land! Om jullie een handje te helpen, hebben wij voor jullie de meest kindvriendelijkste vakantieparken uitgekozen. Kiezen jullie voor een verblijf in een kindercottage of gaan jullie voor een themaverblijf?

> Lees meer over alle kindvriendelijke vakantieparken bij Center Parcs

 

Center Parcs De Eemhof – Zeewolde, Flevoland

Center Parcs De Eemhof in het prachtige Flevoland beschikt over verschillende kinderaccommodaties. Zo kunnen jullie kiezen voor een verblijf in een kindercottage die onder andere is voorzien van een speelkamer met speelgoed en een privé terras met speelhuis & glijbaan. Daarnaast kunnen jullie ook nog kiezen voor een themaverblijf. Ga bijvoorbeeld het avontuur aan en ontdek spannende ontdekkingen in jullie cottage. Het interieur is helemaal aangepast aan ’t thema, waardoor elke kamer weer een ander verhaal vertelt. Ook heeft deze accommodatie speciale geheime doorgangen voor kinderen, hoe leuk is dat? Op het park vinden jullie verschillende spel- en sportfaciliteiten en een kinderboerderij! Laat de pret maar alvast beginnen…

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid van dit kindvriendelijke vakantiepark

Kindvriendelijk vakantiepark

 

Center Parcs Port Zelande – Ouddorp, Zuid-Holland

Een ander kindvriendelijk vakantiepark in Nederland is Center Parcs Port Zelande in Ouddorp. Jullie gaan hier een geweldige tijd tegemoet met ’t hele gezin! Verblijf in een kinderaccommodatie die o.a. is voorzien van een speelkamer (met speelgoed), verschillende geheime doorgangen, een eigen speeltuin én een vrolijk interieur. Daarnaast zijn jullie binnen no time bij het Grevelingenmeer en het Noordzeestrand waar jullie fijne strandwandelingen kunnen maken en actief bezig kunnen zijn. Dit kindvriendelijke vakantiepark is een échte aanrader!

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid van dit kindvriendelijke vakantiepark

Kindvriendelijk vakantiepark

 

Kindvriendelijk vakantiepark Nederland | Roompot

Een ander kindvriendelijk vakantiepark die we zeker niet mogen vergeten, is Roompot! Ook Roompot heeft verschillende kindvriendelijke vakantieparken door heel Europa. Jullie vinden de Roompot vakantieparken in Nederland, Frankrijk, België, Duitsland en zelfs Spanje. Roompot heeft daarnaast ook speciale kindvriendelijke accommodaties voor jullie in petto. Neem hieronder vooral een kijkje en doe inspiratie op voor jullie volgende getaway…

> Lees meer over alle kindvriendelijke vakantieparken bij Roompot

 

Roompot Buitenhof Domburg – Domburg, Zeeland

Roompot Buitenhof Domburg is gelegen aan de Zeeuwse kust en is een ideale uitvalbasis voor een geslaagde familievakantie! Zo vinden jullie op ’t park bijvoorbeeld deze kindvriendelijke bungalow met drie slaapkamers. De bungalow is onder andere voorzien van een kinderbad, kinderbox, ledikant en een traphekje. Helemaal kidsproof dus! Op het park kunnen de kinderen zich vermaken in de kids club, meedoen met Koos Konijn en plezier maken in ’t zwemparadijs. Een ideaal vakantiepark voor families!

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid van dit kindvriendelijke vakantiepark

Kindvriendelijk vakantiepark

 

Roompot Het Drentse Wold – Hoogersmilde, Drenthe

Ook op Roompot Het Drentse Wold vinden jullie deze hele fijne, kindvriendelijke bungalow om jullie vakantie in te vieren. Het vakantiehuis is geschikt voor maximaal 6 personen en beschikt over een aparte speelgoedhoek. Daarnaast beschikt het huis ook over een speel-/slaapkamer met hoogslaper, een commode, kinderstoel en een traphekje… Ideaal voor een familievakantie met kleintjes! Dit autovrije vakantiepark beschikt verder over verschillende sport- en spelfaciliteiten, speeltoestellen en een skelterverhuur. Dat wordt gegarandeerd een hoop plezier…

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid van dit kindvriendelijke vakantiepark

Kindvriendelijk vakantiepark

Daarnaast gaan wij elke dag op zoek naar de leukste vakantieparken in Nederland waar jullie vast en zeker nog meer leuke kindvriendelijke accommodaties tegen gaan komen! Wil je meer inspiratie op doen en onze tips lezen? Neem dan een kijkje tussen onze andere blogs. Bijvoorbeeld de top 7 kleinschalige vakantieparken in Nederland.

Ga je liever naar het buitenland met de kids? Bekijk dan onze top 10 kindvriendelijke hotels op Ibiza of top 9 kindvriendelijke hotels in Griekenland.

Zijn de kinderen al wat ouder? Dan is vakantiepark Slagharen ook een onwijze aanrader!


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Laat je nog meer inspireren op ons blog

Zo werkt vakantiedealz

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.