Kerstmarkt 2023 deals v/a €32,-

O.a. Valkenburg, Antwerpen & Keulen
Geschreven op:

Boek alvast extra voordelig een tripje naar één van de geweldige kerstmarkten in Duitsland, België of Nederland! We hebben hieronder de beste kerstmarkt 2023 deals voor je op een rijtje gezet:

1. Valkenburg vanaf €32,-

Overnachting incl. drankje & ontbijt
> Bekijk deze kerstmarkt Valkenburg deal hier

2. Antwerpen vanaf €32,- 

Overnachting midden in ’t centrum
> Bekijk deze kerstmarkt Antwerpen deal hier

3. Keulen vanaf €40,-

Overnachting incl. drankje & ontbijt
> Bekijk deze kerstmarkt Keulen deal hier

4. Maastricht vanaf €42,-

Overnachting op een mega luxe landgoed (!) incl. ontbijt
> Bekijk deze kerstmarkt Maastricht deal hier

 

Meer kerstmarkt deals?

> Bekijk hier alle kerstmarkt deals voor 2023

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.