Van der Valk Hotel Lelystad

Lelystad, Flevoland

Van der Valk Hotel Lelystad

Nederland

Een nachtje weg in eigen land? Dit gloednieuwe Van der Valk hotel is écht een aanrader! Van der Valk Lelystad is met zijn hoogte van 53 meter niet snel te missen. Je vindt dit luxe 4-sterren hotel op een centrale plek langs de A6, vlak bij het centrum van Lelystad en het toekomstige vliegveld. Maar in het hotel zelf kunnen jullie je ook uitstekend vermaken. Ga een hapje eten in het restaurant, werk je in het zweet in de fitnessruimte of ontspan in de wellness. Dat wordt genieten!

Meer over Flevoland

Flevoland is misschien wel dé meest unieke provincies van Nederland. Jong en dynamisch zijn de moderne steden zoals Almere en Lelystad ontstaan uit de voormalige Zuiderzee. In Flevoland gaan innovatie en duurzaamheid hand in hand zoals blijkt uit de indrukwekkende architectuur van deze steden. Geniet van het culturele leven met musea, theaters en festivals. Ontdek de natuurlijke schoonheid van de Oostvaardersplassen. Een paradijs voor natuur- en vogelliefhebbers waar paarden en herten rondlopen in het wild. Ook hier heb je leuke fiets- en wandelpaden met een mooi weidse uitzicht. Beleef in Flevoland een unieke ervaring te midden van het Nederlandse landschap die je niet snel zal vergeten.

Faciliteiten van Van der Valk Hotel Lelystad

 • Van der Valk Hotel Lelystad Restaurant & bar
 • Van der Valk Hotel Lelystad Zwembad
 • Van der Valk Hotel Lelystad Wellness
 • Van der Valk Hotel Lelystad Sportfaciliteiten
 • Van der Valk Hotel Lelystad Gratis wifi
 • Van der Valk Hotel Lelystad Dicht bij het centrum
Van der Valk Hotel Lelystad Bekijk alle faciliteiten van Van der Valk Hotel Lelystad
 • Van der Valk Hotel Lelystad Wij zoeken de beste deals voor jou!
 • Van der Valk Hotel Lelystad Meer dan 10 jaar ervaring
 • Van der Valk Hotel Lelystad Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

 • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

 • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

 • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

 • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail