Shanghai Hotel Holland Delft

Delft, Zuid-Holland

Shanghai Hotel Holland Delft

Nederland

Wat dachten jullie van een gezellig stedentripje naar het bruisende Delft? Shanghai Hotel Holland Delft vinden jullie aan de rand van het gezellige centrum, zodat jullie zelf gemakkelijk de drukte op kunnen zoeken. Verblijf in een luxe kamer, neem plaats in de brasserie van het hotel en bespreek samen de plannen voor de dag. Zo kunnen jullie naast een bezoek aan het centrum ook kiezen voor een prachtige wandeling door het Delftse Hout. Liever de omgeving verkennen per fiets? Dat kan natuurlijk ook!

Faciliteiten van Shanghai Hotel Holland Delft

  • Shanghai Hotel Holland Delft Restaurant & bar
  • Shanghai Hotel Holland Delft Gratis wifi
  • Shanghai Hotel Holland Delft Dicht bij het centrum
Shanghai Hotel Holland Delft Bekijk alle faciliteiten van Shanghai Hotel Holland Delft
  • Shanghai Hotel Holland Delft Wij zoeken de beste deals voor jou!
  • Shanghai Hotel Holland Delft Meer dan 10 jaar ervaring
  • Shanghai Hotel Holland Delft Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail