Select Hotel Maastricht

Maastricht, Nederland

Select Hotel Maastricht

Nederland

Het moderne Select Hotel Maastricht is een prima uitvalsbasis om het gezellige Maastricht te ontdekken! Dit hotel ligt aan de rand van de stad, waardoor het gemakkelijk en snel bereikbaar is vanaf de snelweg. Bovendien is er ook genoeg parkeergelegenheid, altijd handig. Naast het centrum van Maastricht ligt dit hotel ook vlak bij het modernste aquapark van Nederland: het Geusseltbad. Er is dus van alles te beleven in de omgeving. Select Hotel Maastricht beschikt onder andere over een restaurant, een bar, twee terrassen, een fitnessruimte en meer.

Meer over Maastricht

Een lang weekend of een nachtje weg: Maastricht is een meer dan uitstekende keuze. Van de gezellige terrassen tot aan de vele hotspots die de stad kent. Een selfie op de Sint Servaasbrug, struinen door de beroemde boekwinkel Dominicanen en picknicken in Frontenpark. Je gaat je niet snel vervelen in de Limburgse stad. Blijf je iets langer dan een dag? Bezoek dan één van de wijnboerderijen (ja echt!) net buiten de stad. Voor ons voelt een (mini-)vakantie in Maastricht als een vakantie in het buitenland. Genieten…

Faciliteiten van Select Hotel Maastricht

 • Select Hotel Maastricht Restaurant & bar
 • Select Hotel Maastricht Sportfaciliteiten
 • Select Hotel Maastricht Gratis wifi
 • Select Hotel Maastricht Dicht bij het centrum
Select Hotel Maastricht Bekijk alle faciliteiten van Select Hotel Maastricht
 • Select Hotel Maastricht Wij zoeken de beste deals voor jou!
 • Select Hotel Maastricht Meer dan 10 jaar ervaring
 • Select Hotel Maastricht Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

 • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

 • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

 • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

 • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail