Hotel Vila Ventura

Madeira, Portugal

Hotel Vila Ventura

Madeira

Een kleinschalige en charmante accommodatie op Madeira. We hebben het natuurlijk over Hotel Vila Ventura. Op dit mooie bloemeneiland is het overal prachtig en vanuit dit hotel hebben jullie de mooiste uitzichten op Madeira. Het strand is op loopafstand. Ga jij lekker liggen zonnen op het strand of een heerlijke avondwandeling maken? Over wandelen gesproken… Op dit eiland is er zoveel te zien en de wandelpaden lopen overal. Jullie hoeven overigens niet het hotel uit te gaan voor groen. Hotel Vila Ventura heeft een prachtige tuin met gekleurde bloemen. Daarnaast proosten jullie op een mooie vakantie aan de bar, dat is pas genieten!

Meer over Madeira

Een vakantie naar misschien wel het meest exotische stukje van Portugal is altijd een goed idee… Welkom op Madeira! Dit prachtige eiland barst van de natuur en ligt voor de Afrikaanse kust, ter hoogte van Marokko. Door deze zuidelijke ligging is het eigenlijk het hele jaar lente op Madeira. Hoe heerlijk! Mede hierdoor is de natuur op het eiland prachtig. Madeira wordt dan ook niet voor niets het ‘bloemeneiland’ genoemd… Talloze verschillende bloemen en planten zijn in alle geuren en kleuren te bewonderen. Madeira is trouwens ook zeer geschikt voor en wandelvakantie!

Faciliteiten van Hotel Vila Ventura

 • Hotel Vila Ventura Restaurant & bar
 • Hotel Vila Ventura Activiteiten
 • Hotel Vila Ventura Gratis wifi
 • Hotel Vila Ventura Dicht bij het strand
Hotel Vila Ventura Bekijk alle faciliteiten van Hotel Vila Ventura
 • Hotel Vila Ventura Wij zoeken de beste deals voor jou!
 • Hotel Vila Ventura Meer dan 10 jaar ervaring
 • Hotel Vila Ventura Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

 • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

 • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

 • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

 • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail