Hotel Monastère Maastricht

Maastricht, Limburg

Hotel Monastère Maastricht

Nederland

Een klassiek, stijlvol én trendy hotel in Maastricht. Welkom bij Hotel Monastère Maastricht. Dit prachtige hotel ademt Parijse chique. In het voormalige klooster zijn de oude elementen uit de 14e eeuw nog goed te zien. Hoe uniek is dat? Naast de fijne kamers en sfeer, heeft Hotel Monastère Maastricht ook een fantastische locatie in het centrum van Maastricht. Vanuit hier wandelen jullie zo naar winkels, bistro’s en de bekende bezienswaardigheden van de Limburgse stad. De dag sluiten jullie af in de eigen cocktailbar. Voor welk drankje ga jij?

Meer over Maastricht

Een lang weekend of een nachtje weg: Maastricht is een meer dan uitstekende keuze. Van de gezellige terrassen tot aan de vele hotspots die de stad kent. Een selfie op de Sint Servaasbrug, struinen door de beroemde boekwinkel Dominicanen en picknicken in Frontenpark. Je gaat je niet snel vervelen in de Limburgse stad. Blijf je iets langer dan een dag? Bezoek dan één van de wijnboerderijen (ja echt!) net buiten de stad. Voor ons voelt een (mini-)vakantie in Maastricht als een vakantie in het buitenland. Genieten…

Faciliteiten van Hotel Monastère Maastricht

  • Hotel Monastère Maastricht Restaurant & bars
  • Hotel Monastère Maastricht Gratis wifi
  • Hotel Monastère Maastricht In het centrum
Hotel Monastère Maastricht Bekijk alle faciliteiten van Hotel Monastère Maastricht
  • Hotel Monastère Maastricht Wij zoeken de beste deals voor jou!
  • Hotel Monastère Maastricht Meer dan 10 jaar ervaring
  • Hotel Monastère Maastricht Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail