Hotel De Koppelpaarden

Gelderland, Nederland

Hotel De Koppelpaarden

Nederland

Verblijven in een historisch pand in de bruisende binnenstad doe je in Hotel De Koppelpaarden. Zoals de naam al doet vermoeden, werd het hier begin 18e eeuw gebruikt voor het omkoppelen van de paarden voor de paardentram. Hotel De Koppelpaarden is een luxe 4-sterren hotel en het eten is ook nog eens om van te smullen. In Restaurant De Koppelpaarden geniet je van ambachtelijke ingrediënten en streekproducten. In de bar haal je een verfrissend drankje of wijntje om op het terras te genieten. Dat is nog eens genieten in eigen land!

Meer over Gelderland

De grootste provincie van Nederland is Gelderland. In Gelderland zijn geweldige steden te vinden die zeker de moeite waard zijn om een bezoekje te brengen. Denk bijvoorbeeld aan Nijmegen of Arnhem. Deze steden hebben een rijke historie die niet alleen belangrijk is voor de stad zelf, maar ook voor de ontwikkeling van ons land: Nederland! Daarnaast kunnen we natuurlijk niet vergeten dat de Veluwe ook onderdeel is van Gelderland, net als de Betuwe en de Gelderse Vallei. Deze natuurgebieden zijn perfect om te wandelen of te fietsen, voor de avontuurlijken onder ons. Kortom, Gelderland is een provincie waar een ieder geweldig vakantie kan vieren.

Faciliteiten van Hotel De Koppelpaarden

 • Hotel De Koppelpaarden Restaurant & bar
 • Hotel De Koppelpaarden Kindvriendelijk
 • Hotel De Koppelpaarden Gratis wifi
 • Hotel De Koppelpaarden In het centrum
Hotel De Koppelpaarden Bekijk alle faciliteiten van Hotel De Koppelpaarden
 • Hotel De Koppelpaarden Wij zoeken de beste deals voor jou!
 • Hotel De Koppelpaarden Meer dan 10 jaar ervaring
 • Hotel De Koppelpaarden Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

 • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

 • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

 • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

 • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail