Boutique Hotel Eleanor

Middelburg, Zeeland

Boutique Hotel Eleanor

Nederland

Ontdek het gezellige centrum van Middelburg en verblijf in dit prachtige boutique hotel! Boutique Hotel Eleanor vinden jullie in het hart van deze Zeeuwse stad en is een fijn adresje om te verblijven. Het elegante hotel beschikt over authentieke kamers met een kleurrijke touch en een moderne regendouche. Bestel je favoriete drankje aan de cocktailbar of neem plaats in de gezellige brasserie. Struin door het historische centrum en laat deze bruisende stad jullie verrassen. Daarnaast zijn jullie ook binnen no time op het strand. Uitwaaien maar…

Faciliteiten van Boutique Hotel Eleanor

  • Boutique Hotel Eleanor Restaurant & bar
  • Boutique Hotel Eleanor Gratis wifi
  • Boutique Hotel Eleanor In het centrum
Boutique Hotel Eleanor Bekijk alle faciliteiten van Boutique Hotel Eleanor
  • Boutique Hotel Eleanor Wij zoeken de beste deals voor jou!
  • Boutique Hotel Eleanor Meer dan 10 jaar ervaring
  • Boutique Hotel Eleanor Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail