Boetiek Hotel de Roode Leeuw

Achterhoek, Nederland

Boetiek Hotel de Roode Leeuw

Nederland

Natuurliefhebbers opgelet! Boetiek Hotel de Roode Leeuw vinden jullie in de schitterende Achterhoek. Het hotel beschikt over 34 kamers en geeft jullie bij aankomst direct een huiselijk gevoel. Met een gezellige brasserie en een eigen huiskamer voldoet dit hotel aan al jullie wensen. Naast een uitgebreide menukaart worden er ook regelmatig themaweken georganiseerd, waardoor jullie kunnen kennismaken met de bijzondere gerechten die het hotel serveert. Zin in iets actiefs? Boek dan in het weekend het zaaltje van De Rooie Uil en daag elkaar uit voor een potje bowlen.

Meer over Achterhoek

Helemaal tot rust komen in Nederland? Dat kan perfect in de Achterhoek. In dit gedeelte van Nederland komen stad, natuur en rust bij één om zo een optimale vakantie te kunnen bieden. Er zijn veel dorpen en steden met elk hun culturele historie, welke zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. De vele natuurgebieden zijn fantastisch om te wandelen, hardlopen of fietsen. Of je dus nu een een rustvakantie zoekt of op zoek bent naar wat avontuur, in de Achterhoek kan het allemaal!

Faciliteiten van Boetiek Hotel de Roode Leeuw

 • Boetiek Hotel de Roode Leeuw Restaurant & bar
 • Boetiek Hotel de Roode Leeuw Activiteiten
 • Boetiek Hotel de Roode Leeuw Gratis wifi
 • Boetiek Hotel de Roode Leeuw Dicht bij het centrum
Boetiek Hotel de Roode Leeuw Bekijk alle faciliteiten van Boetiek Hotel de Roode Leeuw
 • Boetiek Hotel de Roode Leeuw Wij zoeken de beste deals voor jou!
 • Boetiek Hotel de Roode Leeuw Meer dan 10 jaar ervaring
 • Boetiek Hotel de Roode Leeuw Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

 • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

 • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

 • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

 • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail