Bed and Breakfast De Heren van Valkenburg

Valkenburg, Limburg

Bed and Breakfast De Heren van Valkenburg

Nederland

Ontdek het prachtige Zuid-Limburg en verblijf in deze leuke B&B. Dit recent gerenoveerde verblijfadres is het perfecte startpunt om het gezellige Valkenburg te ontdekken. Bed and Breakfast De Heren van Valkenburg beschikt over slechts 13 kamers die allemaal zijn voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed en gratis WiFi. Begin de dag met een lekker kopje koffie of thee en wandel naar de woonkamer waar een heerlijk ontbijt op jullie staat te wachten. Na het ontbijt is het tijd om het historische centrum van Valkenburg te ontdekken!

Meer over Limburg

Onze meest zuidelijke provincie: Limburg. Deze prachtige provincie heeft alles om geweldig vakantie te kunnen vieren. Zo kan je verschillenden steden bezoeken. Haal bijvoorbeeld een heerlijke Limburgse vlaai in het altijd bijzondere Maastricht. Daarnaast kan je perfect shoppen in de Designer Outlet van Roermond en kun je het 3-landenpunt bezoeken, waar de grens van Nederland, België en Duitsland bij elkaar komen. En vergeet natuurlijk de grotten in Valkenburg niet, waar je een rondleiding kan krijgen, kan survivallen en zelfs fietstochten kan doen. Vervelen in Limburg is niet mogelijk!

Faciliteiten van Bed and Breakfast De Heren van Valkenburg

  • Bed and Breakfast De Heren van Valkenburg Gratis wifi
  • Bed and Breakfast De Heren van Valkenburg Dicht bij het centrum
Bed and Breakfast De Heren van Valkenburg Bekijk alle faciliteiten van Bed and Breakfast De Heren van Valkenburg
  • Bed and Breakfast De Heren van Valkenburg Wij zoeken de beste deals voor jou!
  • Bed and Breakfast De Heren van Valkenburg Meer dan 10 jaar ervaring
  • Bed and Breakfast De Heren van Valkenburg Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail