Op zoek naar een leuk hotel Rotterdam centrum? Hier ben je op het juiste adres! Wanneer je een weekend weg wil naar Rotterdam, dan wil je natuurlijk overnachten in een hotel in het centrum… Om de zoektocht wat makkelijker te maken, hebben wij een top 5 voor jou samengesteld!

 

Hotel Rotterdam Centrum – Top 5

In deze top 5 vind je de beste keuzes voor een hotel in Rotterdam centrum. Alle geselecteerde hotels zijn dan ook écht in het centrum van Rotterdam. Houd deze pagina dan ook goed in de gaten, want wij zullen de top 5 regelmatig updaten of uitbreiden.

 

1. Holiday Inn Express hotel – Rotterdam Centraal Station

Dit hotel ligt perfect in het centrum van Rotterdam. Holiday Inn Express hotel ligt namelijk nog geen 400 meter verwijderd van het centraal station van de stad. Vanuit dit hotel kun je écht alle kanten op.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

2. citizenM – Hotel Rotterdam Centrum

Het citizenM hotel in het centrum van Rotterdam brengt betaalbare luxe naar de klant. Het hotel is georienteerd op internationale klanten. Het mag wel duidelijk zijn dat dit hotel dus een goede indruk wil achterlaten…

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

3. nhow Rotterdam – Hotel Rotterdam Centrum

Het nhow hotel in het centrum van Rotterdam is gevestigd in een gebied dat bekend staat als het ‘Manhattan van Rotterdam’. Het hotel bevindt zich direct aan het water en dat zorgt voor een prachtig uitzicht.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

4. Bastion Hotel Rotterdam Alexander – Rotterdam Centrum

Bastion Hotel Rotterdam Alexander heeft zo een goede ligging dat dit hotel niet mocht ontbreken in deze hotel Rotterdam centrum top 5. Aangezien dit hotel nabij de A16 én de A20 ligt, zijn alle hotspots van Rotterdam erg gemakkelijk te bereiken. Daarnaast is dit hotel erg goed betaalbaar…

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

5. Novotel Brainpark – Hotel Rotterdam Centrum

Dit hotel ligt op slechts een paar minuten lopen van het metrostation. Hierdoor kun je alles in Rotterdam centrum gemakkelijk bereiken. Daarnaast ligt dit hotel ook vlakbij het Kralingse Bos, een echte aanrader!

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter