Op zoek naar een scherpe Hotel Krasnapolsky aanbieding? Dan ben je hier op de juiste plek! Speciaal voor jou hebben wij de beste Hotel Krasnapolsky aanbiedingen op een rijtje gezet. De korting loopt op tot maar liefst 47%! Hotel Krasnapolsky heeft op dit moment een zeer goed geprijsd arrangement incl. ontbijt.

Wil je overnachten in Hotel Krasnapolsky? Profiteer dan nu van de actuele aanbiedingen met kortingen tot wel 47%.

Bekijk direct alle Hotel Krasnapolsky aanbiedingen

 

 

Hotel Krasnapolsky – Amsterdam, Nederland

Allerlei beroemde sterren uit de hele wereld hebben al in dit prachtige hotel geslapen… Ben jij de volgende? Het luxe 5-sterren Hotel Krasnapolsky ligt direct aan de Dam in Amsterdam. Echt hartje centrum dus… Het hotel heeft niet alleen een sterrenrestaurant, maar ook een bar waar de lekkerste cocktails en bijzondere drankjes worden geschonken. Toe aan rust? Neem plaats in de prachtige wintertuin met glazen dak… Een unieke plek om te overnachten!

Vanuit Hotel Krasnapolsky lopen jullie zo naar alle hotspots van Amsterdam. De Bijenkorf is de buurman en overige winkels en musea zijn allemaal binnen een paar minuten te bereiken. Een fantastische locatie dus!

Bekijk direct alle Hotel Krasnapolsky aanbiedingen

 

Hotel Krasnapolsky arrangement – Aanbieding met 47% korting

Hotel Krasnapolsky is tijdelijk met een exclusieve korting van 47% te boeken. Als je dit arrangement boekt, dan verblijf je 3 dagen inclusief een uitgebreid ontbijt en een gratis upgrade van je hotelkamer.

Bekijk direct alle Hotel Krasnapolsky aanbiedingen

 

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (€3,00 per persoon per nacht + 7% per kamer per nacht) en administratiekosten (€14,50 per boeking). 

hotel krasnapolsky aanbieding

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter