Hotel Krasnapolsky

Amsterdam | Boek nu je verblijf met 47% korting
hotel krasnapolsky aanbieding
Geschreven op:

Op zoek naar een scherpe Hotel Krasnapolsky aanbieding? Dan ben je hier op de juiste plek! Speciaal voor jou hebben wij de beste Hotel Krasnapolsky aanbiedingen op een rijtje gezet. De korting loopt op tot maar liefst 47%! Hotel Krasnapolsky heeft op dit moment een zeer goed geprijsd arrangement incl. ontbijt.

Wil je overnachten in Hotel Krasnapolsky? Profiteer dan nu van de actuele aanbiedingen met kortingen tot wel 47%.

Bekijk direct alle Hotel Krasnapolsky aanbiedingen

 

 

Hotel Krasnapolsky – Amsterdam, Nederland

Allerlei beroemde sterren uit de hele wereld hebben al in dit prachtige hotel geslapen… Ben jij de volgende? Het luxe 5-sterren Hotel Krasnapolsky ligt direct aan de Dam in Amsterdam. Echt hartje centrum dus… Het hotel heeft niet alleen een sterrenrestaurant, maar ook een bar waar de lekkerste cocktails en bijzondere drankjes worden geschonken. Toe aan rust? Neem plaats in de prachtige wintertuin met glazen dak… Een unieke plek om te overnachten!

Vanuit Hotel Krasnapolsky lopen jullie zo naar alle hotspots van Amsterdam. De Bijenkorf is de buurman en overige winkels en musea zijn allemaal binnen een paar minuten te bereiken. Een fantastische locatie dus!

Bekijk direct alle Hotel Krasnapolsky aanbiedingen

 

Hotel Krasnapolsky arrangement – Aanbieding met 47% korting

Hotel Krasnapolsky is tijdelijk met een exclusieve korting van 47% te boeken. Als je dit arrangement boekt, dan verblijf je 3 dagen inclusief een uitgebreid ontbijt en een gratis upgrade van je hotelkamer.

Bekijk direct alle Hotel Krasnapolsky aanbiedingen

 

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (€3,00 per persoon per nacht + 7% per kamer per nacht) en administratiekosten (€14,50 per boeking). 

hotel krasnapolsky aanbieding

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.