Hotel Flora Batava

Arrangementen + ontbijt & drankje vanaf €89,-
hotel flora batava
Geschreven op:

Zijn jullie op zoek naar de beste Hotel Flora Batava aanbiedingen? Dan zijn jullie hier aan ’t juiste adres! Speciaal voor jullie hebben wij de beste Hotel Flora Batava aanbiedingen op een rijtje gezet. Jullie boeken al een arrangement voor weinig. Hotel Flora Batava heeft verschillende arrangementen met onder andere een welkomstdrankje & ontbijt.

Wil je overnachten bij Hotel Flora Batava? Profiteer dan nu van de actuele aanbiedingen vanaf slechts €89,- persoon.

Bekijk direct alle Hotel Flora Batava aanbiedingen

hotel flora batava

 

Hotel Flora Batava – Nieuwersluis, Utrecht

Rustliefhebbers opgelet! Overnacht in een monumentaal landhuis en verblijf in het chique 4-sterren Hotel Flora Batava. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie onder andere gebruik maken van het restaurant, het theehuis met terras, gratis WiFi, de fietsverhuur en nog veel meer. Vanaf de tuin hebben jullie een prachtig uitzicht over de Vecht. Liever zelf het water op? Huur een sloepje en ontdek de leukste vaarroutes in de buurt.

> Bekijk direct alle Hotel Flora Batava aanbiedingen

 

Hotel Flora Batava arrangementen – Vanaf €89,-

Het gezellige Hotel Flora Batava heeft verschillende arrangementen die je kunt boeken. Hierbij heb je de keuze uit een verblijf van het aantal dagen naar keuze. Zo kunnen jullie onder andere kiezen tussen arrangementen inclusief een welkomstdrankje, een uitgebreid ontbijtbuffet en gratis parkeren. Het goedkoopste arrangement boeken jullie al vanaf slechts €89,- per persoon.

> Bekijk direct alle Hotel Flora Batava aanbiedingen

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (bedrag verschilt per accommodatie) en administratiekosten (€14,50 per boeking). 

 

hotel flora batava

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals