Op zoek naar een scherpe Hotel de Wereld aanbieding? Dan ben je hier op de juiste plek! Speciaal voor jou hebben wij de beste Hotel de Wereld aanbiedingen op een rijtje gezet. De kortingen lopen op tot maar liefst 28%! Hotel de Wereld in Wageningen heeft verschillende arrangementen met o.a. ontbijt en leuke gratis extra's!

Wil je overnachten bij Hotel de Wereld? Profiteer dan nu van de actuele aanbiedingen met kortingen tot wel 28%.

> Bekijk direct alle Hotel de Wereld aanbiedingen

 

Hotel de Wereld korting

 

Hotel de Wereld – Wageningen, Gelderland

Het 4-sterren Hotel de Wereld is een historisch hotel op een ideale locatie in de studentenstad Wageningen. Vanuit het hotel wandelen jullie zo naar allerlei bezienswaardigheden en restaurants. Na een heerlijke nacht in jullie kamer ontbijten jullie in de historische ontbijtzaal. Het hotel heeft een rijke geschiedenis, het was namelijk op 5 mei 1945 de plek waarop de geallieerden met de Duitse bezetter onderhandelden over de capitulatie, die hier vervolgens ook werd ondertekend. Inmiddels zijn er comfortabele en luxe kamers te vinden en daarnaast kun je er ook heerlijk dineren bij restaurant LEV. @ de Wereld.

> Bekijk direct alle Hotel de Wereld aanbiedingen

 

Hotel de Wereld Wageningen – Aanbiedingen met 28% korting

Hotel de Wereld heeft verschillende arrangementen die je kunt boeken. Hierbij heb je de keuze uit een verblijf van 2, 3, 4 of 5 dagen. Je profiteert momenteel van kortingen tot wel 28%. De hoogste korting krijg je op dit moment op het 3-daags diner arrangement.

> Bekijk direct alle Hotel de Wereld aanbiedingen

Hotel de Wereld korting

 

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (bedrag verschilt per accommodatie) en administratiekosten (€14,50 per boeking).

 

Hotel de Wereld Wageningen

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter