Groenland rondreis

13 dagen incl. Noorderlicht & Zodiac cruise
Geschreven op:

Een plek die thuishoort op de bucketlist… Deze prachtige rondreis aanbieding naar Groenland staat garant voor een unieke ervaring! Jullie boeken nu een 13-daagse rondreis naar Groenland voor €7.898,- per persoon. Deze heerlijke aanbieding is inclusief:

  • Retourvlucht Amsterdam-Keflavik
  • Overnachtingen o.b.v. logies
  • Excursies (indien mogelijk)

De goedkoopste vertrekdata zijn in september 2019. Jullie betalen eenmalig per boeking €25,- aan boekingskosten.

 

Groenland rondreis – Noorderlicht, ijsbergen & wildleven

 

Dromen komen uit op deze prachtige bestemming… Tijdens deze 13-daagse rondreis door Groenland gaan jullie onder andere langs de fjorden, maken jullie een Zodiac cruise langs ijsbergen, gaan jullie ijsberen & walvissen spotten en nog meer… Dit wordt een rondreis om nooit meer te vergeten!

 

>> Bekijk deze Groenland rondreis deal bij Sawadee

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.