Hotel Figi Zeist aanbieding

2-daags arrangement v/a slechts €64,-
Geschreven op:

Aan de rand van Zeist vind je het zeer goed beoordeelde 4-sterren Hotel Theater Figi Zeist. Een prachtige omgeving, veel leuke activiteiten in de buurt en een plek waar jullie ultiem kunnen relaxen… En goed nieuws, een verblijf bij Figi Zeist boek je al vanaf slechts €64,- per persoon!

> Bekijk direct alle Hotel Figi Zeist arrangementen bij Voordeeluitjes

 

Hotel Figi Zeist – Informatie & omgeving

Hotel Figi Zeist heeft een uitgebreid restaurant waar je voor een ontbijt, lunch en diner terecht kunt. Ook voor een avondje uit hoef je niet ver… Naast het hotel vind je namelijk o.a. een theaterbioscoop en een restaurant. Bij lekker weer kun je neerstrijken op het terras van Figi Zeist. Genieten!

De kamers van het hotel zijn simpel, maar comfortabel ingericht. De kamers hebben een fijn bed en tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van o.a. gratis WiFi.

Willen jullie er een dagje tussenuit? Trek de natuur in of loop in vijf minuten naar Slot Zeist!

 

Hotel Figi Zeist – Aanbiedingen & kortingen

Bij Voordeeluitjes kun je vier verschillende Hotel Figi Zeist boeken. Je kunt kiezen voor 2, 3, 4, 5 of 8 dagen. Alle arrangementen zijn o.a. inclusief:

  • De overnachtingen
  • Een heerlijk ontbijt
  • Gratis wandel- en fietsroutes
  • Kopje koffie of thee met gebak in Grand Cafe Fig
  • Gratis WiFi

De vanaf-prijzen van de arrangementen zijn als volgt:

Alle prijzen zijn gebaseerd op een verblijf met twee personen. De prijzen zijn exclusief diverse heffingen (2,27 per persoon per nacht) en boekingskosten (14,50 per boeking). 

 

> Bekijk direct alle Hotel Figi Zeist arrangementen bij Voordeeluitjes

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.