Vakantie vieren op EuroParcs Kaatsheuvel geeft jullie gegarandeerd hét ultieme vakantiegevoel… Dit nieuwe EuroParcs park ligt in een natuurrijke omgeving waar jullie een geweldige tijd tegemoet gaan. Benieuwd wat EuroParcs Kaatsheuvel voor jullie allemaal in petto heeft? Lees dan hieronder alles over dit veelzijdige vakantiepark!

> Lees hier meer over EuroParcs Kaatsheuvel

 

EuroParcs Kaatsheuvel | Faciliteiten

Jullie gaan gegarandeerd een fijne tijd tegemoet op EuroParcs Kaatsheuvel! Dit nieuwe vakantiepark is onder andere voorzien van een à la carte restaurant, een grand café, een snackbar en gratis WiFi. Ook kunnen jullie meedoen met de verschillende sport- en spelfaciliteiten zoals midgetgolf, beschikt het park over een binnen- en buitenzwembad en kunnen jullie fietsen huren om de natuurrijke omgeving te verkennen.

Europarcs Kaatsheuvel

 

Omgeving van EuroParcs Kaatsheuvel

EuroParcs Kaatsheuvel is gelegen in het prachtige Noord-Brabant, waar jullie je ogen zullen uitkijken. Maak een mooie wandeling of fietstocht door de bosrijke omgeving en bezoek verschillende highlights in de omgeving. Zo verblijven jullie namelijk op steenworp afstand van de Efteling en van Dierenpark Beekse Bergen. Andere leuke activiteiten en bezienswaardigheden voor 't hele gezin zijn:

  • Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen
  • Boerderij De Smulhoeve
  • Nationaal Park De Biesbosch

 

Verblijven | EuroParcs Kaatsheuvel

Jullie vinden op dit nieuwe vakantiepark in Nederland maar liefst 12 verschillende soorten vakantieverblijven waar jullie een paar dagen heerlijk kunnen vertoeven. Gaan jullie voor een luxe glamping tent of toch liever voor een vrijstaande chalet? De verblijven zijn geschikt van 4 tot maximaal 8 personen en zijn verspreid over het hele park. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld kiezen voor een huisje midden in het bos of een huisje waar jullie trouwe viervoeter ook mee naartoe mag!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid bij EuroParcs Kaatsheuvel

Europarcs Kaatsheuvel

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter