Efteling aanbieding

Tickets & abonnementen | Tot 25% korting!
efteling aanbieding
Geschreven op:

Op zoek naar een Efteling aanbieding? Dan ben je bij VakantieDealz op de juiste plek! Op deze pagina hebben we alle Efteling aanbiedingen & deals voor je verzameld. Zo betaal je nooit teveel voor een bezoek aan dit magische attractiepark… Waan je in een wereld vol wonderen met betoverende attracties en spannende achtbanen. De Efteling biedt plezier voor jong en oud!

> Claim direct jouw Efteling aanbieding

 

Efteling aanbieding | Bespaar €2,- per ticket

Door Efteling tickets online te bestellen ben je direct €2,- goedkoper uit dan wanneer je ze bij de kassa koopt. Maar voordat je gebruik maakt van de Efteling aanbieding en je tickets online bestelt, is het handig om te weten dat er 4 verschillende soorten tickets zijn:

efteling aanbieding tickets

Nu vraag je je waarschijnlijk af waar deze prijsverschillen vandaan komen. Het verschil in prijzen zit hem in de geldigheid van het ticket. Zo is de goedkoopste variant, het Fakir ticket, alleen te gebruiken op een beperkt aantal dagen in het laagseizoen. Met een Reus ticket heb je de meeste flexibiliteit, hiermee kun je de Efteling bezoeken op 1 dag in de volledige periode.

TIP! voor kinderen t/m 3 jaar is entree tot de Efteling helemaal gratis

UPDATE december 2020: de geldigheid van Efteling tickets is op dit moment bekend t/m januari 2021. Later wordt de geldigheid van tickets in 2021 bekendgemaakt. 

> Bestel jouw Efteling tickets online en bespaar direct €2,-

 

Efteling aanbieding abonnement | Tot 25% korting op heel veel

Met een Efteling abonnement heb je het hele jaar door onbeperkt toegang tot het pretpark. Of je nu een hele dag komt of maar voor een paar uurtjes, met een Efteling abonnement aanbieding kan het allemaal! En daarbovenop krijg je nog extra korting op heel veel andere dingen…

Dit zijn de voordelen van een Efteling abonnement:

 • Gratis of met korting naar andere parken en dierentuinen
 • Vriendenkorting op entreetickets
 • Korting op eten, drinken & souvenirs
 • Korting op speciale Efteling evenementen
 • Korting op een greenfee in het Efteling Golfpark
 • Korting op theater
 • 25% korting op overnachtingen (!)

Je sluit een Efteling abonnement* af voor 12 maanden, waarbij je de keuze hebt tussen een jaarbetaling of 12 maandbetalingen.

efteling aanbieding abonnement

Met een jaarbetaling ben je het goedkoopst uit. En ook voor abonnementen geldt: kinderen t/m 3 jaar zijn helemaal gratis!

* Bekijk de voorwaarden en geldigheid van een Efteling abonnement op de website van de Efteling

> Bekijk hier de Efteling aanbiedingen voor abonnementen

 

Jaarlijkse Efteling aanbiedingen

Naast de ticket & abonnement aanbiedingen voor de Efteling, kun je ieder jaar ook profiteren van enkele vaste acties. Deze vaste Efteling aanbiedingen zijn:

 • Vroegboekkorting Ontvang altijd 15% vroegboekkorting als je minimaal 4 maanden van tevoren een verblijf boekt
 • Last minute korting Late beslissers profiteren van voordelige aanbiedingen, waarbij toegang tot het Efteling park is inbegrepen
 • Kerst- en oud & nieuw arrangementen Maak de feestdagen extra bijzonder en boek een speciaal Efteling arrangement

> Bekijk hier alle Efteling aanbiedingen

 

efteling aanbieding efteling aanbiedingefteling aanbieding efteling aanbieding

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

 • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

 • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

 • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

 • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.