Eiland van Maurik aanbieding

Verblijf + ontbijt vanaf slechts €219,-
Geschreven op:

Op pad in eigen land? Dan is een vakantie bij Vakantiepark Eiland van Maurik écht aan te raden. Eiland van Maurik is hét vakantiepark van de Veluwe. Jong en oud kunnen zich hier dagen vermaken… Waterpret in het recreatiemeer, plezier met het animatieteam of simpelweg de mooie omgeving ontdekken. Voor dit fantastische vakantiepark zijn er verschillende arrangementen te boeken. Kies zelf het aantal dagen en de accommodatie waar jullie in willen verblijven… Een vakantie bij Eiland van Maurik boek je al v/a slechts €219,-!

> Bekijk direct alle Eiland van Maurik aanbiedingen bij Voordeeluitjes

 

Vakantiepark Eiland van Maurik – Wat is er te doen?

Eén ding is zeker: tijdens een verblijf bij Vakantiepark Eiland van Maurik is het onmogelijk om je te vervelen! De kinderen kunnen zich de hele dag vermaken met de leukste spellen, wateractiviteiten of het animatieteam. Ben je hier iets te oud voor? Dan zijn er tal van activiteiten in de omgeving te vinden. Ga kanoën in de wateren van de Nederrijn of bezoek één van de steden in de buurt.

Vakantiepark Eiland van Maurik heeft de beschikking over o.a. een snackbar, een beachbar en een pannenkoekenhuis. Zelf koken is dus niet per se nodig. Voor de nodige boodschappen kun je terecht in de supermarkt van het vakantiepark. Ideaal!

 

Eiland van Maurik aanbiedingen

Bij Voordeeluitjes kun je 3 verschillende Eiland van Maurik arrangementen boeken. Je hebt arrangementen voor 4, 5 of 8 dagen. Het goedkoopste arrangement (4 dagen) boek je al vanaf €219,- en is inclusief:

De vanaf-prijzen van de overige Eiland van Maurik arrangementen zijn als volgt:

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (1,25 per persoon per nacht) en boekingskosten (€17,95 per boeking).

 

> Bekijk hier alle Vakantiepark Eiland van Maurik arrangementen bij Voordeeluitjes

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.