Op pad in eigen land? Dan is een vakantie bij Vakantiepark Eiland van Maurik écht aan te raden. Eiland van Maurik is hét vakantiepark van de Veluwe. Jong en oud kunnen zich hier dagen vermaken… Waterpret in het recreatiemeer, plezier met het animatieteam of simpelweg de mooie omgeving ontdekken. Voor dit fantastische vakantiepark zijn er verschillende arrangementen te boeken. Kies zelf het aantal dagen en de accommodatie waar jullie in willen verblijven… Een vakantie bij Eiland van Maurik boek je al v/a slechts €219,-!

> Bekijk direct alle Eiland van Maurik aanbiedingen bij Voordeeluitjes

 

Vakantiepark Eiland van Maurik – Wat is er te doen?

Eén ding is zeker: tijdens een verblijf bij Vakantiepark Eiland van Maurik is het onmogelijk om je te vervelen! De kinderen kunnen zich de hele dag vermaken met de leukste spellen, wateractiviteiten of het animatieteam. Ben je hier iets te oud voor? Dan zijn er tal van activiteiten in de omgeving te vinden. Ga kanoën in de wateren van de Nederrijn of bezoek één van de steden in de buurt.

Vakantiepark Eiland van Maurik heeft de beschikking over o.a. een snackbar, een beachbar en een pannenkoekenhuis. Zelf koken is dus niet per se nodig. Voor de nodige boodschappen kun je terecht in de supermarkt van het vakantiepark. Ideaal!

 

Eiland van Maurik aanbiedingen

Bij Voordeeluitjes kun je 3 verschillende Eiland van Maurik arrangementen boeken. Je hebt arrangementen voor 4, 5 of 8 dagen. Het goedkoopste arrangement (4 dagen) boek je al vanaf €219,- en is inclusief:

De vanaf-prijzen van de overige Eiland van Maurik arrangementen zijn als volgt:

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (1,25 per persoon per nacht) en boekingskosten (€17,95 per boeking).

 

> Bekijk hier alle Vakantiepark Eiland van Maurik arrangementen bij Voordeeluitjes

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter