Vliegtijd Dominicaanse Republiek

Hoe lang is het vliegen naar de Dominicaanse Republiek?
vliegtijd Dominicaanse Republiek
Rosa-Lee Deiman
Rosa-Lee - Reisspecialist

Hoe lang vliegen naar Dominicaanse Republiek?

De vliegtijd Dominicaanse Republiek vanaf Nederland verschilt per luchthaven waarvandaan en waarnaartoe gevlogen wordt. Ook vindt er altijd minimaal één tussenstop plaats, wat natuurlijk ook invloed heeft op de vliegtijd naar de Dominicaanse Republiek. De kortste vlucht is vanaf Amsterdam naar Punta Cana met één tussenstop. Benieuwd naar de verschillende vluchten en reistijden? Hieronder vind je de kortste vliegtijden vanaf o.a. Amsterdam en Rotterdam.

> Bekijk alle vluchten naar de Dominicaanse Republiek

Actuele Dominicaanse Republiek aanbiedingen

> Dominicaanse Republiek aanbiedingen bij TUI
> Goedkope Dominicaanse Republiek reizen bij De VakantieDiscounter
> Dominicaanse Republiek vakanties bij D-reizen

Kortste vliegtijd Amsterdam (Schiphol) – Dominicaanse Republiek (Punta Cana)

Wat is kortste vliegtijd Dominicaanse Republiek vanaf Nederland? Dit ligt er dus aan vanaf en naar welke luchthaven gevlogen wordt. De kortste mogelijkheid is vanaf Amsterdam naar Punta Cana, met één tussenstop. Deze vlucht is dan in het snelste geval zo’n 12 uur vliegen. Op de Dominicaanse Republiek is het 6 uur vroeger dan in Nederland, waardoor je dus officieel 6 uur later aankomt na vertrek vanaf Amsterdam.

Kortste vliegtijd Rotterdam – Dominicaanse Republiek

De vliegtijd vanaf Rotterdam naar de Dominicaanse Republiek is een heel stuk langer dan de vliegtijd vanaf Amsterdam. Vanaf Rotterdam is het bijna 25 uur vliegen naar Punta Cana, inclusief twee tussenstops. In tegenstelling tot een vlucht vanaf Amsterdam, is een vlucht naar een ander deel van de Dominicaanse Republiek korter. Je bent namelijk met een vlucht tussen Rotterdam en Santo Domingo ongeveer 18 uur kwijt.

Meer Dominicaanse Republiek:

> Alle actuele Dominicaanse Republiek vakantie aanbiedingen

> Dominicaanse Republiek last minutes

> All inclusive Dominicaanse Republiek vakanties


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Laat je nog meer inspireren op ons blog

Zo werkt vakantiedealz

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.