Disneyland Parijs

Last minute aanbieding inclusief entree v/a €99,-
Geschreven op:

Toe aan een getaway met z’n tweetjes, met vrienden of als gezin? Boek een last minute Disneyland Parijs inclusief entree en beleef een magisch avontuur! Disneyland Parijs is een plek waar je als kind van droomt. Perfect voor een stedentrip naar Parijs met de bus of auto! Ook wanneer je ouder bent, blijft Disneyland een fantastische plek. Prachtige shows, indrukwekkende parades, avontuurlijke attracties en natuurlijk de Disney figuren… Beter kan haast niet!

 

Disneyland Parijs – Parijs, Frankrijk

Het grote Disneyland Parijs bestaat uit twee parken. Het Disneyland Park is het oudste en grootste park. Het tweede en nieuwere park is het Walt Disney Studios Park, waarin een kijkje genomen kan worden achter de schermen van Hollywood. Met meer dan 60 attracties is er dus genoeg te beleven voor jong én oud!

Disneyland Parijs – Disneyland Park

In het Disneyland Park staat het bekende sprookjeskasteel van Doornroosje. Daarnaast is het park verdeeld in vijf diverse gethematiseerde landen. Ontmoet hier bekende Disney Figuren, ga in de attracties en beleef onvergetelijke momenten. Het Disneyland Park is het hele jaar open en de extra lange openingstijden bieden urenlange entertainment voor iedereen.

Disneyland Parijs – Walt Disney Studios

In het Walt Disney Studios Park kun je de magie van Hollywood ervaren en de Disney Figuren ontmoeten. Het park is onderverdeeld in vier studiozones die een kijkje achter de schermen bieden. Hier ontdek je de geheimen achter speciale effecten, animatie en tekenfilms en kun je stuntdemonstraties bewonderen.

 

Last minute Disneyland Parijs inclusief entree – aanbiedingen

Vanwege het feit dat Disneyland Parijs zo intens populair blijft, worden er verschillende reizen aangeboden. Zo kun je ervoor kiezen om met de auto te komen of boek je een georganiseerde busreis. We hebben enkele last minute Disneyland Parijs aanbiedingen inclusief entree op een rijtje gezet:

 

2 dagen Disneyland Parijs inclusief entree v/a €185,-

 • Eigen vervoer
 • Een overnachting in Raddison Blu Hotel at Disneyland Paris o.b.v. logies + ontbijt
 • 2 dagen entree tot beide Disney Parken
 • Gratis shuttleservice naar Disneyland Parijs

> Bekijk deze goedkope Disneyland Parijs aanbieding bij Kras

 

2 dagen Disneyland Parijs inclusief entree v/a €188,-

 • Eigen vervoer
 • Een overnachting in Vienna House Magic Circus Hotel at Disneyland Paris o.b.v. logies + ontbijt
 • 2 dagen entree tot beide Disney Parken

> Bekijk deze goedkope Disneyland Parijs aanbieding bij De Jong Intra

 

Disneyland Parijs inclusief entree – meer aanbiedingen

> Bekijk direct alle actuele Disneyland Parijs aanbiedingen bij Kras

> Bekijk direct alle actuele Disneyland Parijs aanbiedingen bij De Jong Intra

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

 • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

 • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

 • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

 • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.