Toe aan een getaway met z'n tweetjes, met vrienden of als gezin? Boek een last minute Disneyland Parijs inclusief entree en beleef een magisch avontuur! Disneyland Parijs is een plek waar je als kind van droomt. Perfect voor een stedentrip naar Parijs met de bus of auto! Ook wanneer je ouder bent, blijft Disneyland een fantastische plek. Prachtige shows, indrukwekkende parades, avontuurlijke attracties en natuurlijk de Disney figuren… Beter kan haast niet!

 

Disneyland Parijs – Parijs, Frankrijk

Het grote Disneyland Parijs bestaat uit twee parken. Het Disneyland Park is het oudste en grootste park. Het tweede en nieuwere park is het Walt Disney Studios Park, waarin een kijkje genomen kan worden achter de schermen van Hollywood. Met meer dan 60 attracties is er dus genoeg te beleven voor jong én oud!

Disneyland Parijs – Disneyland Park

In het Disneyland Park staat het bekende sprookjeskasteel van Doornroosje. Daarnaast is het park verdeeld in vijf diverse gethematiseerde landen. Ontmoet hier bekende Disney Figuren, ga in de attracties en beleef onvergetelijke momenten. Het Disneyland Park is het hele jaar open en de extra lange openingstijden bieden urenlange entertainment voor iedereen.

Disneyland Parijs – Walt Disney Studios

In het Walt Disney Studios Park kun je de magie van Hollywood ervaren en de Disney Figuren ontmoeten. Het park is onderverdeeld in vier studiozones die een kijkje achter de schermen bieden. Hier ontdek je de geheimen achter speciale effecten, animatie en tekenfilms en kun je stuntdemonstraties bewonderen.

 

Last minute Disneyland Parijs inclusief entree – aanbiedingen

Vanwege het feit dat Disneyland Parijs zo intens populair blijft, worden er verschillende reizen aangeboden. Zo kun je ervoor kiezen om met de auto te komen of boek je een georganiseerde busreis. We hebben enkele last minute Disneyland Parijs aanbiedingen inclusief entree op een rijtje gezet:

 

2 dagen Disneyland Parijs inclusief entree v/a €185,-

  • Eigen vervoer
  • Een overnachting in Raddison Blu Hotel at Disneyland Paris o.b.v. logies + ontbijt
  • 2 dagen entree tot beide Disney Parken
  • Gratis shuttleservice naar Disneyland Parijs

> Bekijk deze goedkope Disneyland Parijs aanbieding bij Kras

 

2 dagen Disneyland Parijs inclusief entree v/a €188,-

  • Eigen vervoer
  • Een overnachting in Vienna House Magic Circus Hotel at Disneyland Paris o.b.v. logies + ontbijt
  • 2 dagen entree tot beide Disney Parken

> Bekijk deze goedkope Disneyland Parijs aanbieding bij De Jong Intra

 

Disneyland Parijs inclusief entree – meer aanbiedingen

> Bekijk direct alle actuele Disneyland Parijs aanbiedingen bij Kras

> Bekijk direct alle actuele Disneyland Parijs aanbiedingen bij De Jong Intra

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter