Delta Hotel Vlaardingen

4* Arrangementen | V/A slechts €55,-
Geschreven op:

Op zoek naar een scherpe Delta Hotel Vlaardingen aanbieding? Dan ben je hier op de juiste plek! Speciaal voor jou hebben wij de beste Delta Hotel Vlaardingen aanbiedingen op een rijtje gezet. Jullie boeken nu al een arrangement vanaf slechts €55,- per persoon. Delta Hotel Vlaardingen heeft verschillende arrangementen met o.a. ontbijt, een welkomstdrankje, een uitgebreid diner en leuke extra’s!

Wil je overnachten bij Delta Hotel Vlaardingen? Profiteer dan nu van de actuele aanbiedingen en boek een arrangement vanaf slechts €55,- per persoon.

Bekijk direct alle Delta Hotel Vlaardingen aanbiedingen

 

 

Delta Hotel Vlaardingen – Zuid-Holland, Nederland

Het 4-sterren Delta Hotel Vlaardingen is een prachtig hotel gelegen aan de nieuwe Maas in de Rotterdamse haven. De omgeving rond het hotel wisselt continu door de voorbijvarende schepen van en naar de haven. Vanaf het hotel is het centrum van Rotterdam in 25 minuten te bereiken, dus je kunt je bezoek bij Delta Hotel Vlaardingen ook gemakkelijk combineren met een dagje shoppen of sightseeing in Rotterdam.

Je kunt het centrum van Rotterdam bereiken via de klassieke manieren, maar wist je dat er ook een watertaxi van Vlaardingen naar Rotterdam vaart? Supertof om het op deze manier te doen! Delta Hotel Vlaardingen is heel stijlvol ingericht, met veel maritieme details, en belooft veel culinair genot.

Bekijk direct alle Delta Hotel Vlaardingen aanbiedingen

 

Delta Hotel Vlaardingen – Aanbiedingen vanaf slechts €55,- (p.p.)

Delta Hotel Vlaardingen heeft verschillende arrangementen die je kunt boeken. Hierbij heb je de keuze uit een verblijf van 2 of 3 dagen. Jullie hebben de keus uit verschillende ontbijt en diner arrangementen vanaf slechts €55,- per persoon!

Bekijk direct alle Delta Hotel Vlaardingen aanbiedingen

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (bedrag verschilt per accommodatie) en administratiekosten (€14,50 per boeking).

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.