Wil jij in de kerstvakantie 2021 naar het zonovergoten Curacao? Het prachtige eiland Curacao is de ideale plek om te overwinteren… Op dit moment kun je voor de kerstvakantie 2021 nog veel scherpe aanbiedingen boeken. Wij zetten de populairste en leukste aanbiedingen voor je op een rij. Lees snel verder!

> Bekijk direct Curacao kerstvakantie aanbiedingen bij TUI
>
Bekijk direct Curacao kerstvakantie aanbiedingen bij de VakantieDiscounter
> Bekijk direct Curacao kerstvakantie aanbiedingen bij Corendon

 

Curacao kerstvakantie 2021 – TOP 5 hotels & resorts

Gelukkig zijn er op dit moment nog heel veel opties beschikbaar voor een vakantie naar Curacao in de kerstvakantie 2020. Er zijn ontzettend veel leuke hotels en resorts te vinden op dit Caribische eiland, maar we hebben zelf echt een paar favorieten. Ben je benieuwd naar onze top 5? Nu nog te boeken voor de kerstvakantie!

 

1. 4* Chogogo Dive & Beach Resort – Curacao kerstvakantie 2021

kerstvakantie curacao

Het zeer goed beoordeelde (8,9/10) Chogogo Dive & Beach Resort in Jan Thiel baai is een fantastische plek om te overwinteren. Jullie verblijven in een ruim appartement of bungalow, waardoor jullie hier ook gewoon zelf kunnen koken. Vanuit het hotel lopen jullie zo het strand op en daarnaast heeft dit hotel ook verschillende zwembaden en luxe faciliteiten.

> Bekijk Chogogo Dive & Beach Resort bij TUI
> Bekijk Chogogo Dive & Beach Resort bij de VakantieDiscounter

2. 5* Corendon Mangrove Resort – Ultra all inclusive Curacao

kerstvakantie curacao

Zonder zorgen genieten van een zonnige kerstvakantie dit jaar? Dan is het luxe Corendon Mangrove Resort (beoordeeld met een 8,4) echt iets voor jullie. In dit hotel verblijven jullie op basis van ultra all inclusive. Dus jullie hoeven in principe het resort niet af! Extra luxe: het hotel ligt direct aan het privéstrand… Heerlijk veel privacy!

> Bekijk Corendon Mangrove Resort bij Corendon
> Bekijk Corendon Mangrove Resort bij de VakantieDiscounter

3. 5* Renaissance Creek Curacao Resort – Een begrip op Curacao

kerstvakantie curacao

Eén van onze favoriete adresjes in dit lijstje: het prachtige Renaissance Creek Curacao Resort. Dit hotel is inmiddels een begrip op het eiland. Je kunt er heerlijk relaxen aan één van de zwembaden of een duik nemen in de blauwe zee. Helemaal luxe: dit hotel heeft een eigen Starbucks! Nooit meer een slecht bakkie koffie!

> Bekijk Renaissance Creek Curacao Resort bij TUI
> Bekijk Renaissance Creek Curacao Resort bij de VakantieDiscounter

4. 4* Trupial Inn Hotel – Kerstvakantie Curacao 2021

kerstvakantie curacao

In het zeer centraal gelegen Trupial Inn Hotel kunnen jullie echt helemaal tot rust komen. Neem een duik in het zwembad, kies voor een lekkere maaltijd in het restaurant & geniet uiteraard van warme weer op Curacao. Vanuit het hotel kunnen jullie gemakkelijk allerlei hotspots en bezienswaardigheden op het eiland bezoeken.

> Bekijk Trupial Inn Hotel bij TUI
> Bekijk Trupial Inn Hotel bij de VakantieDiscounter

5. 4* Kunuku Aqua Resort – All inclusive kerstvakantie

kerstvakantie curacao

Voordelig, maar toch all inclusive weg? Dan is het goed beoordeelde Kunuku Aqua Resort dé oplossing! Dit vernieuwde resort is een heerlijke plek voor jong en oud. Er zijn verschillende zwembaden en daarnaast zijn er ook wat lokale restaurantjes in de buurt (mocht je toch een keer buiten het resort willen eten). Echt een aanrader voor in de kerstvakantie!

> Bekijk Kunuku Aqua Resort bij Corendon
> Bekijk Kunuku Aqua Resort bij de VakantieDiscounter

 

 

Kerstvakantie 2021 – Geen Curacao? Andere bestemmingen!

Wil jij toch liever naar een andere bestemming deze kerstvakantie? Geen probleem! Er zijn nog heel wat fijne alternatieven voor Curacao. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantie in Nederland? Er zijn nog veel vakantiehuisjes beschikbaar. Heerlijk weg in the middle of nowhere of juist met het hele gezin op een vakantiepark in eigen land. Het is allemaal mogelijk! Bekijk direct aanbiedingen per vakantiepark via:

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter