Corendon Crazy Days

10 dagen lang TOP aanbiedingen v/a €179,-
Geschreven op:

Zijn jullie ook zo toe aan een onbezorgde vakantie naar de zon? Dat snappen wij… Jullie boeken nu 10 dagen lang tijdens de Corendon Crazy Days jullie vakantie met bizar veel korting! Zo kunnen jullie al 8 dagen naar de zon vanaf slechts €179,- per persoon. Deze aanbiedingen van Corendon zijn allemaal inclusief jullie vluchten, (transfers) en jullie verblijf in een fijn hotel.

>> Bekijk direct alle Corendon Crazy Days 2019 aanbiedingen

 

 

Corendon Crazy Days 2019 – tot wanneer?

 

De Corendon Crazy Days 2018 zijn begonnen op 5 maart 2018 en duren in totaal 10 dagen. Let wel op, bij alle aanbiedingen geldt: OP = OP! Zie je een lekkere deal? Wacht dan niet te lang met boeken, want voordat je het weet is iemand anders er vandoor met deze Corendon Crazy Days deal!

 

>> Bekijk alle Corendon Crazy Days deals

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.