Complete vakantie Rhodos voor maar €267,-

8 dagen in juni 2023
Geschreven op:

Boek nu alvast extra voordelig een vakantie voor volgend jaar! Jullie boeken nu een 8-daagse vakantie naar Rhodos voor maar €267,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief de vluchten vanaf Eindhoven Airport, de transfers en het verblijf op basis van logies in een zeer goed beoordeeld hotel (8,9/10).

De goedkoopste vertrekdata zijn in juni 2023. Jullie hoeven geen boekingskosten te betalen.

 

Marietta Hotel & Appartementen – Rhodos, Griekenland

 

Het zeer goed beoordeelde Marietta Hotel & Appartementen is een heerlijke plek voor jullie vakantie op het Griekse Rhodos. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie o.a. gebruik maken van het zwembad, het zonneterras, gratis WiFi, het restaurant, de bars en meer. Het hotel ligt vlak bij het plaatsje Trianda.

 

>> Bekijk deze goedkope Rhodos deal bij de VakantieDiscounter

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.