Chogogo Resort Curacao (8,6)

Aanbieding 9 dagen v/a €649,- p.p.
Geschreven op:

Altijd al gedroomd van een tropische vakantie bij een luxe resort? Dan kan deze droom nu werkelijkheid worden! Jullie boeken namelijk al vanaf slechts €649,- per persoon een 9-daagse vakantie bij het zeer goed beoordeelde Chogogo Resort Curacao (8,6). Deze goedkope aanbieding is inclusief de vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport, de transfers en het verblijf op basis van logies of logies + ontbijt (bij betaling van een kleine toeslag).

 

Chogogo Dive & Beach Resort – Jan Thiel Baai, Curacao

 

Met een cocktail in je ene hand, een boek in de ander en met je voeten bungelend in het water… Genieten maar! Het zeer goed beoordeelde Chogogo Resort Curacao ligt vrijwel direct aan het mooie strand van Jan Thiel Baai en op loopafstand van een supermarktje. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van de zwembaden, het zonneterras, gratis WiFi, het restaurant & de bar, de whirlpool en meer!

 

>> Bekijk Chogogo Resort Curacao bij TUI (nu vanaf slechts €649,- per persoon)

>> Bekijk Chogogo Resort Curacao bij de VakantieDiscounter (hoge kortingen & geen boekingskosten)

>> Bekijk Chogogo Resort Curacao bij KRAS Reizen (veel keuze uit verschillende goedkope vertrekdata)

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.