CheapTickets Black Friday 2023

Nú met EXTRA kortingscode
Cheaptickets Black Friday
Geschreven op:

Dé koopjesdag van het jaar komt er weer aan… En dat betekent dat je zelfs vliegtickets met veel voordeel kan scoren. Voor je het weet vlieg jij binnenkort voor een bodemprijs naar een toffe stad zoals Barcelona of New York, of lig je met een cocktail in je hand op het strand van Curaçao of de Canarische Eilanden. Bij CheapTickets boek je ook dit jaar weer met Black Friday je tickets met hoge korting. Benieuwd hoe je deze CheapTickets Black Friday (of Black Flyday…) korting kan claimen? Lees dan snel verder…

| Bekijk direct alle CheapTicket Black Friday kortingen |

Cheaptickets Black Friday

CheapTickets Black Flyday kortingscode

Yes! Ook in 2023 kun je met Black Friday weer extra korting (bovenop de bodemprijzen) pakken. CheapTickets heeft twee soorten kortingscodes waarmee je extra voordeel krijgt:

Deze kortingscode is geldig op ALLE vliegtickets met vertrek vanuit Nederland of België. De CheapTickets Black Friday kortingscode kun je gebruiken tot en met 28 november 2023. Hoe je ‘m gebruikt? Je vult de code naar keuze in bij het afrekenen en voila, de korting wordt automatisch van het eindbedrag afgehaald. Zo makkelijk kan het zijn!

> Bekijk direct alle Black Friday aanbiedingen bij CheapTickets

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.