4* Carlton Beach Hotel

Modern hotel aan ’t strand vanaf €85,-
carlton beach hotel
Geschreven op:

Zijn jullie op zoek naar de beste Carlton Beach Hotel aanbiedingen? Dan zijn jullie hier aan ’t juiste adres! Speciaal voor jullie hebben wij de beste Carlton Beach Hotel aanbiedingen op een rijtje gezet. Jullie boeken een verblijf voor weinig. Carlton Beach Hotel heeft verschillende kamers waaruit je kunt kiezen.

Wil je overnachten bij Carlton Beach Hotel? Profiteer dan nu van de actuele aanbiedingen vanaf slechts €85,- per persoon.

> Bekijk direct alle Carlton Beach Hotel aanbiedingen bij Voordeeluitjes
> Bekijk direct alle Carlton Beach Hotel aanbiedingen bij HotelSpecials

carlton beach hotel

 

Carlton Beach Hotel – Scheveningen, Zuid-Holland

Uitwaaien aan het strand? Boek dan een luxe overnachting bij het moderne Carlton Beach Hotel in Scheveningen. Jullie verblijven namelijk op slechts 50 meter van ’t strand. Wandel over de boulevard, plof neer bij één van de gezellige strandtenten of ontdek het bruisende Den Haag. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie o.a. gebruik maken van het restaurant, de hotelbar, gratis WiFi, het zwembad, de sauna’s, fitness en nog veel meer. Wanneer jullie ’s ochtends aan het ontbijt zitten, worden jullie getrakteerd op een prachtig zeezicht.

> Bekijk direct alle Carlton Beach Hotel aanbiedingen bij Voordeeluitjes
> Bekijk direct alle Carlton Beach Hotel aanbiedingen bij HotelSpecials

 

Carlton Beach Hotel aanbiedingen vanaf €85,-

Het 4-sterren Carlton Beach Hotel in Scheveningen heeft verschillende arrangementen die je kunt boeken. Hierbij heb je de keuze uit een verblijf van 2 of 3 dagen. Zo kunnen jullie kiezen voor een arrangement inclusief welkomstdrankje, uitgebreid ontbijtbuffet en gratis toegang tot het Carlton Sports en Health Center. Het goedkoopste arrangement boeken jullie al vanaf slechts €85,- per persoon.

> Bekijk direct alle Carlton Beach Hotel aanbiedingen bij Voordeeluitjes
> Bekijk direct alle Carlton Beach Hotel aanbiedingen bij HotelSpecials

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (bedrag verschilt per accommodatie) en administratiekosten (€14,50 per boeking).

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.