Alles over het boek ‘Bucketlist Reizen’ van Marloes de Hooge (Travelvalley)

VakantieDealz.nl
Maaike - Reisspecialist

De één droomt van een reis naar de Malediven en de ander weer van een safari door Zuid-Afrika… Staat jouw bucketlist ook vol met allerlei prachtige bestemmingen? Marloes de Hooge, oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley.nl, heeft vandaag een boek uitgebracht waarin ze 25 bucketlist reizen verzamelde. Verre reizen, stedentrips, zonvakanties en roadtrips: een bron van inspiratie voor iedereen!

Wij mochten Marloes wat vragen stellen over haar prachtige reizen en natuurlijk over haar boek ‘ Bucketlist Reizen’.

 

Hoe kwam je op het idee om dit boek te schrijven?

Het komt voort vanuit een blogpost op Travelvally.nl die ik maakte met 10 bucketlist reizen, die enorm vaak gelezen werd. Zo ontstond het idee voor een boek.

Waar moet een bucketlist reis absoluut aan voldoen volgens jou?

Een bucketlist reis moet iets unieks hebben: een moeilijke plek om te bereiken, bijzondere natuur, bijzondere cultuur, dat soort dingen.

Zijn de reizen uit jouw boek ook geschikt voor reizigers met een kleiner budget?

Jazeker, ook met een kleiner budget zijn deze reizen mogelijk, want lang niet iedere reis is ver weg of heel erg duur. Sommige reizen vereisen wel een (soms kostbaar) ticket, maar de manier waarop je al deze reizen kunt ervaren kan zeker weten ook low budget.

Welke bestemmingen staan er nog op jouw bucketlist?

Ik zou zelf graag nog meer van Zuid-Amerika willen zien, daar valt nog zoveel te ontdekken!

Wat is jouw ultieme reistip voor beginnende reizigers?

Verdiep je in de bestemming, lees blogs over deze reis, maar ook weer niet te veel: laat vooral ruimte over om zelf een nieuwe bestemming te ontdekken, daar houd je het allerbeste vakantiegevoel aan over.

En tot slotte; waarom moeten we allemaal jouw boek kopen?

Omdat reizen zo leuk is en ik hoop jou hiermee te kunnen inspireren om de mooiste plekken om aarde zelf te gaan zien!

 

Ben jij benieuwd naar het boek ‘Bucketlist Reizen’? Voor slechts €20,- kun je dit toffe boek bestellen op de website van Bucketlist Reizen!

 

 

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Laat je nog meer inspireren op ons blog

Zo werkt vakantiedealz

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.