Recreatiepark Boshoek Voorthuizen op de Veluwe

3-daags verblijf incl. ontbijt vanaf slechts €147,-
Boshoek Voorthuizen
Geschreven op:

Zijn jullie op zoek naar de beste Boshoek Voorthuizen aanbiedingen? Dan zijn jullie hier aan ’t juiste adres! Speciaal voor jullie hebben wij de beste Boshoek Voorthuizen aanbiedingen op een rijtje gezet. Jullie boeken al een arrangement voor weinig. Boshoek Voorthuizen heeft verschillende arrangementen die jullie voor een leuke prijs kunnen boeken.

Wil je overnachten bij Boshoek Voorthuizen? Profiteer dan nu van de actuele aanbiedingen vanaf slechts €146,70 per accommodatie.

> Bekijk direct alle Boshoek Voorthuizen aanbiedingenBoshoek Voorthuizen

 

Recreatiepark De Boshoek – Voorthuizen, Gelderland

Jullie vinden Recreatiepark De Boshoek midden op de prachtige Veluwe, in het plaatsje Voorthuizen. Het vakantiepark is zowel geschikt voor jong als oud. Zo beschikt het park over een verwarmd openlucht en overdekt zwembad, een wellness, een sportpark én een animatieteam tijdens de schoolvakanties. Ook voor een hapje en drankje kunnen jullie terecht in één van de twee restaurants op het park. Boshoek Voorthuizen wacht op jullie komst!

> Bekijk direct alle Boshoek Voorthuizen aanbiedingen

Boshoek Voorthuizen Boshoek Voorthuizen

 

Boshoek Voorthuizen – Vanaf €146,70

Boshoek Voorthuizen heeft verschillende arrangementen die je kunt boeken. Hierbij heb je de keuze uit een verblijf van 3 t/m 8 dagen. Zo kunnen jullie onder andere kiezen voor diverse accommodaties per arrangement. Het goedkoopste arrangement boeken jullie al vanaf slechts €146,70 per accommodatie.

> Bekijk direct alle Boshoek Voorthuizen aanbiedingen

Boshoek Voorthuizen

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (€1,65 p.p.p.n.) en administratiekosten (€18,50 per boeking).


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals