Booking.com Black Friday 2023

Krijg nu 30% EXTRA korting
Booking.com Black Friday
Geschreven op:

Het is eindelijk weer zover: de periode van Black Friday! Dat betekent dat je met ontzettend veel korting de leukste vakanties en nachtjes weg kan boeken bij Booking.com. Boek je nu je hotelovernachting, dan pak je maar liefst tot 30% korting. Kies bijvoorbeeld uit een weekendje weg in eigen land of plan je droomreis naar een verre bestemming.

> Bekijk direct alle Booking Black Friday kortingen

Booking.com Black Friday deals

Booking Black Friday: meer informatie

De korting van de Booking Black Friday actie loopt van 16 tot en met 29 november 2023 en is geldig op alle verblijven in 2024. Het maakt dus niet uit of je in een schoolvakantie of niet verblijft, het kan allemaal. Je ontdekt welke hotels en bestemmingen korting aanbieden door direct door te klikken naar alle Booking Black Friday kortingen van 2023.

> Bekijk direct alle Booking Black Friday kortingen

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.