Voordeeluitjes.nl Black Friday 2023

Hoge kortingen met Pink Friday
Geschreven op:

Ook bij Voordeeluitjes regent het kortingen! Vanaf vandaag boek je namelijk met Pink Friday, een variatie op Black Friday, verschillende arrangementen met extra korting. Zo kun je je getaway in Nederland, België of Duitsland zeer voordelig boeken. Psst, daarnaast maak je kans op een héle mooie prijs!

| Bekijk direct alle Voordeeluitjes Black Friday deals |

Black Friday voordeeluitjes

Voordeeluitjes.nl – Black Friday 2023

De Pink Friday actie van Voordeeluitjes is te boeken van donderdag 23 november 2023 tot en met maandag 27 november. In deze vijf dagen kun je verschillende hotels en arrangementen met een korting oplopende tot 35% boeken. Benieuwd naar onze tips tijdens deze Black Friday actie?

1. Loodshotel Vlieland
3-daags actie logies ontbijt met 20% korting
> Bekijk deze Pink Friday aanbieding

2. Hotel de Landmarke
3=2 Halfpension Special met 33% korting
> Bekijk deze Pink Friday aanbieding

3. Mercure Han Sur Lesse
2-daags actie logies ontbijt met 20% korting
> Bekijk deze Pink Friday aanbieding

4. Ibis Budget Brugge Jabbeke
2-daags actie logies ontbijt met 20% korting
> Bekijk deze Pink Friday aanbieding

5. Bosrijk Ruighenrode
3-daags actie diner met 25% korting
> Bekijk deze Pink Friday aanbieding

6. Stadsappartementen Harderwijk
3-daags actie diner met 35% korting
> Bekijk deze Pink Friday aanbieding

7. Boutique hotel Ter Zand
3-daags logies ontbijt arrangement met 25% korting
> Bekijk deze Pink Friday aanbieding

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.