Ga op safari in eigen land en slaap tussen de wilde dieren in het Beekse Bergen Resort! Dit unieke vakantiepark bestaat uit ruime, luxe lodges (tot wel 8 personen) met uitzicht op bijzondere dieren. Word jij straks wakker met tientallen giraffen en zebra's voor je neus? In het Beekse Bergen Resort beleef je het ultieme vakantiegevoel in eigen land!

Overnachten in een huisje op het Beekse Bergen Resort? Dat kan nu heel voordelig! Je boekt namelijk al een 3-daags verblijf vanaf €70,- per persoon.

> Bekijk direct alle Beekse Bergen Resort aanbiedingen bij TUI

 

Beekse Bergen Resort – Noord-Brabant, Nederland

 

In het Beekse Bergen Resort verblijf je in een luxe 5* huisje met alles erop en eraan. De huisjes zijn ingericht in Afrikaanse stijl waardoor je echt het gevoel krijgt dat je even niet in Nederland bent. Ieder Beekse Bergen huisje beschikt over gratis WiFi, een eigen sauna, 2 badkamers, minimaal 3 slaapkamers en een terras.

Resort Beekse Bergen heeft o.a. een binnenzwembad, een bowlingbaan, een fietsverhuur, een restaurant & bar, speelparadijs Speelland Beekse Bergen, een safari buggybaan, trampolines, een stormbaan en nog veel meer. Hier zal niemand zich vervelen!

 

> Bekijk direct alle Beekse Bergen Resort aanbiedingen bij TUI

 

Prijzen zijn exclusief boekingskosten (€15,- per boeking) en calamiteitenfonds. 

beekse bergen resort

beekse bergen huisje