Vliegtijd Bali

Hoe lang is het vliegen naar Bali?
vliegtijd bali
Rosa-Lee Deiman
Rosa-Lee - Reisspecialist

Hoe lang vliegen naar Bali?

De vliegtijd Bali vanaf Amsterdam naar de luchthaven van Denpasar, Ngurah Rai, kan vaak erg verschillen. Eigenlijk vindt er tijdens een vlucht naar Bali altijd wel een tussenstop plaats. Waar deze tussenstop plaatsvindt en met welke maatschappij je vliegt, bepalen hoe lang het vliegen is naar Bali. Benieuwd naar de verschillende vluchten en reistijden? Hieronder vind je de kortste vliegtijden vanaf o.a. Amsterdam, Dusseldorf en Brussel.

> Bekijk alle goedkope opties naar Bali

Actuele Bali vakantie aanbiedingen

> Pakketreis Bali aanbiedingen bij TUI
> Goedkope Bali reizen bij De VakantieDiscounter

Kortste vliegtijd Amsterdam (Schiphol) – Bali (Denpasar)

Wat is de Bali vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol Airport? Wanneer er geen tussenstop zou plaatsvinden, is de theoretische vliegtijd naar Bali ongeveer 12 uur. Aangezien er altijd wel een tussenstop nodig is, verschillen de vliegtijden naar het Indonesische eiland dus heel erg. De kortste vlucht van Amsterdam naar Bali duurt, met één tussenstop, ongeveer 16 uur. De terugvlucht vanaf Bali terug naar Nederland is gelukkig een stuk korter dan de heenvlucht. Dit verschilt in de meeste gevallen toch al een paar uur.

Kortste vliegtijd Brussel Internationaal – Bali

De vliegtijd vanaf Brussel naar Bali verschilt niet heel veel van de vliegtijd tussen Amsterdam en Bali. Als je vanaf Brussel vliegt zul je ook minstens een keer moeten overstappen. De kortste vlucht vanaf Brussel duurt dus tussen de 15 en 16 uur.

Kortste vliegtijd Düsseldorf – Bali

Benieuwd naar de vliegtijd Düsseldorf naar Bali? Voor een kortere vluchtduur hoef je niet vanaf Düsseldorf te vliegen naar Bali. Deze vlucht duurt namelijk gemiddeld langer dan vluchten vanaf Nederland naar het tropische eiland. De kortste vlucht van Düsseldorf naar Bali duurt ongeveer 17 uur.

Meer Bali:

> Alle actuele Bali vakantie aanbiedingen

> Bali Last Minutes

> All Inclusives Bali vakanties


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Laat je nog meer inspireren op ons blog

Zo werkt vakantiedealz

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.