Op zoek naar een Andre Rieu arrangement met hotel voor het 2023 concert op het Vrijthof in Maastricht? Dan ben je hier op de juiste plek! We hebben namelijk een mega deal voor jullie gespot…

Jullie boeken nu een 2-daags Weense Wals op het Vrijthof arrangement vanaf slechts €279,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief:

  • 1x overnachten
  • 1x een live cooking ontbijt
  • Transfer van/naar hotel en Vrijthof
  • Terrasarrangement met voorafgaand een 3-gangenmenu bij Vrienden van het Vrijthof en zicht op Andre Rieu en zijn orkest (ticket inbegrepen)
  • Midnight snack bij terugkomst in het hotel
  • Meer leuke gratis extra's

> Bekijk het Andre Rieu arrangement met hotel bij Voordeeluitjes

 

Andre Rieu 2023 Maastricht | Arrangement

Geniet van een onvergetelijk optreden van Andre Rieu en het beroemde Johann Strauss orkest met deze voordelige deal! Het concert op het Vrijthof in Maastricht… Het is inmiddels een echte traditie geworden. Laat je meeslepen door de prachtige muziek en meeslepende walsen. Voorafgaand aan het concert kunnen jullie bij restaurant Vrienden van het Vrijthof terecht voor een heerlijk 3-gangendiner. Vanaf het terras hebben jullie perfect zicht op het plein en het concert. De transfers van en naar het Vrijthof en het hotel zijn ook inbegrepen.

> Bekijk het Andre Rieu arrangement met hotel bij Voordeeluitjes

andre rieu arrangement met hotel vrijthof maastricht

 

Andre Rieu 2023 arrangement | Verblijf in luxe 4**** hotel

Jullie overnachten in het luxe Parkhotel Valkenburg (4*), dat zich aan de rand van de stad bevindt. Dit hotel was oorspronkelijk een kuurhuis en wordt omringd door een prachtig Limburgs heuvellandschap. Bovendien ligt het centrum van Valkenburg op slechts 300 meter afstand.

Tijdens jullie verblijf kunnen jullie onder andere gebruik maken van het restaurant, het terras, gratis WiFi, gratis parkeergelegenheid, de fitnessruimte en het uitgebreide wellnesscentrum met een binnenzwembad, bubbelbad en meerdere sauna's.

> Bekijk het Andre Rieu arrangement met hotel bij Voordeeluitjes

 

 
 

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (bedrag verschilt per accommodatie) en administratiekosten (€14,50 per boeking).