Aanbieding: Fletcher ByZoo Emmen

Incl. ontbijt & diner slechts €60,-
Geschreven op:

Profiteer van de Hollandse Herfstweken tijdens een verblijf in één van de Fletcher Hotels! Boek nu een overnachting in Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen voor slechts €60,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief:

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijt
  • 1x 2-gangen Fletcher’s Keuzemenu
  • Gratis fles Fletcher’s Cuvée

Deze goedkope deal is te boeken voor verschillende aankomstdata van oktober t/m december 2021. Jullie hoeven geen boekingskosten te betalen.

>> Bekijk deze goedkope Emmen deal bij Fletcher Hotels

 

Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen – Drenthe, Nederland

 

Geniet van een overnachting in dit nieuwste Fletcher Hotel en profiteer van deze geweldige aanbieding! Tijdens jullie verblijf kunnen jullie onder andere gebruik maken van het sfeervolle restaurant, de bar, gratis WiFi, fietsverhuur en nog veel meer. De comfortabele kamers zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Jullie verblijven direct in het gezellige centrum!

 

>> Bekijk deze goedkope Emmen deal bij Fletcher Hotels

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.