5* Luxe Kurhaus hotel op Scheveningen

2 dagen slechts €77,50
Geschreven op:

Tijd om even lekker uit te waaien aan zee! Jullie boeken nu een 2-daags halfpension arrangement in Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague op Scheveningen voor maar €77,50 per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief:

  • 1x luxe overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x een 3-gangendiner
  • Gratis leuke extra’s

Deze deal is gebaseerd op aankomstdata in november 2021, maar is ook last minute goedkoop te boeken. Jullie betalen eenmalig per boeking €14,50 aan boekingskosten.

>> Bekijk deze goedkope Scheveningen deal bij Voordeeluitjes

 

Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague – Scheveningen, Nederland

 

Direct aan het strand van Scheveningen staat het prachtige 5-sterren Grand Hotel Amrȃth Kurhaus The Hague. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie onder andere gebruik maken van het restaurant, de bar, de wellness, de fietsverhuur en nog meer. Maak een mooie strandwandeling of huur fietsen en verken de omgeving. Voor de ultieme ontspanning kunnen jullie terecht in het binnenzwembad met lounge, in het stoombad of in de Finse sauna.

 

>> Bekijk deze goedkope Scheveningen deal bij Voordeeluitjes 

 

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.