4* Van der Valk Hotel Haarlem

3 dagen incl. ontbijt & diner €99,-
Geschreven op:

Luxe overnachten in een gezellige stad? Jullie boeken nu een 3-daags verblijf bij Van der Valk Hotel Haarlem in Noord-Holland voor maar €99,50 per persoon. Deze aanbieding is inclusief:

  • Welkomstdrankje en hapje
  • 2x overnachten
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x 3-gangen keuzediner
  • Gratis leuke extra’s

Deze deal is te boeken voor meerdere aankomstdata in december 2021, maar ook nog goedkoop te boeken in november 2021 en januari 2022. Er komt eenmalig per boeking €14,50 aan boekingskosten bij.

>> Bekijk deze goedkope Haarlem deal bij Voordeeluitjes

 

Van der Valk Hotel Haarlem – Noord-Holland, Nederland

 

Dicht bij het centrum van Haarlem vinden jullie het luxe Van der Valk Hotel Haarlem. Tijdens jullie verblijf bij dit hotel kunnen jullie onder andere gebruik maken van het moderne restaurant, de gezellige bar, de gratis WiFi en de fietsverhuur. Ook kunnen jullie gratis parkeren op de parkeersplaats voor het hotel. Bezoek het centrum van Haarlem en geniet van de gezellige winkelstraten en oude panden.

 

>> Bekijk deze goedkope Haarlem deal bij Voordeeluitjes

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.