4* hotel in Noordwijk met zwembad & bowlingbaan

3 dagen incl. veel €95,-
Geschreven op:

Houden jullie wel van een beetje actie? Dan is dit hotel met een zwembad & bowling- en squashbaan precies wat jullie zoeken… Jullie boeken nu een 3-daags diner arrangement bij NH Conference Centre Leeuwenhorst in Noordwijkerhout vanaf €94,50 per persoon. Deze goedkope aanbieding is o.a. inclusief:

  • 2x overnachten
  • 2x uitgebreid ontbijt
  • 1x een 3-gangendiner
  • Gratis gebruik van fitness, zwembad en sauna
  • Meer leuke gratis extra’s

Dit arrangement is te boeken op heel veel aankomstdata tussen januari en december 2022. Jullie betalen eenmalig per boeking €14,50 aan boekingskosten.

>> Bekijk deze goedkope Noordwijk aanbieding bij Voordeeluitjes

 

NH Conference Centre Leeuwenhorst – Noordwijk, Zuid-Holland

 

Dit luxe 4* hotel in Noordwijk is modern ingericht en heeft een toplocatie midden in de Bollenstreek. Zowel het strand van Noordwijk als de beroemde tulpenvelden liggen dichtbij. Het hotel beschikt o.a. over een verwarmd zwembad, sauna, fitnessruimte, bowling- en squashbaan, sportcafé, à-la-carterestaurant en een hotelbar.

 

>> Bekijk deze goedkope Noordwijk aanbieding bij Voordeeluitjes

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.