Corendon Village Hotel Amsterdam

Incl. ontbijt, diner, SPA & meer €89,-
Geschreven op:

Overnachten in het grootste hotel van de Benelux? Dat kan nu extra voordelig! Jullie boeken nu een 2-daags halfpension arrangement bij het Corendon Village Hotel in Amsterdam vanaf slechts €89,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief:

  • 1x overnachten
  • 1x uitgebreid ontbijt
  • 1x een 3-gangendiner
  • Gratis Boeing tour
  • Gratis gebruik SPA & fitness (op reservering)
  • Meer leuke gratis extra’s

Dit arrangement is te boeken t/m december 2022. Jullie betalen eenmalig per boeking €14,50 aan boekingskosten.

>> Bekijk deze goedkope Amsterdam aanbieding bij Voordeeluitjes

 

Corendon Village Hotel Amsterdam – Noord-Holland, Nederland

 

Hoewel het luxe Corendon Village Hotel het grootste hotel van de Benelux is, voelt het toch gezellig en huiselijk aan. Één ding is zeker: met zo veel faciliteiten zul je je hier niet snel vervelen. Het hotel beschikt namelijk o.a. over meerdere restaurants & bars (waaronder een skybar), een SPA met een zwembad en Turks stoombad, een luxe gym & meer.

Leuk! Voor het hotel staat een gigantisch vliegtuig waar jullie een gratis tour door krijgen. 

 

>> Bekijk deze goedkope Amsterdam aanbieding bij Voordeeluitjes

 

 

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.