3 dagen Texel slechts €119,- p.p.

Incl. ontbijt, 4-gangen diner & meer!
Geschreven op:

Persoonlijk vinden wij Texel één van de fijnste plekken van Nederland… Het échte eilandgevoel! Jullie boeken nu een 3-daags arrangement naar Texel voor slechts €119,- per persoon. Deze goedkope deal is inclusief:

  • Welkomstkopje koffie of thee
  • 2 overnachtingen
  • 2 keer ontbijt
  • 1 keer 4-gangen diner
  • Gratis parkeren, WiFi en wandel- en fietsroute

Deze deal is voor veel verschillende aankomstdata te boeken. Er komt eenmalig per boeking €14,50 aan boekingskosten bij.

>> Bekijk deze goedkope Texel aanbieding bij Voordeeluitjes

 

Hotel de Pelikaan – Texel, Waddeneilanden

 

Hotel de Pelikaan is inmiddels een begrip op het eiland. Het hotel ligt vlak buiten de bekende Texelse badplaats De Koog en aan het bos en het strand. De ideale uitvalbasis voor jullie verblijf! De kamers zijn comfortabel ingericht, ook kunnen jullie tijdens jullie verblijf gebruik maken van de wellness.

 

>> Bekijk deze goedkope Texel aanbieding bij Voordeeluitjes

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.