3-daags verblijf in Noord-Brabant

Incl. diner en ontbijt voor €124,-
Geschreven op:

Altijd al een keer willen overnachten in een echte herberg? Jullie boeken nu een 3-daags verblijf bij Herberg de Brabantse Kluis in Noord-Brabant voor maar €124,50 per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief:

  • Welkomstkopje koffie of thee met gebak
  • 2x overnachten
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x 3-gangendiner
  • Meer leuke gratis extra’s

Deze goedkope deal is het hele jaar te boeken voor verschillende aankomstdata. Er komt per boeking eenmalig €14,50 aan boekingskosten bij.

>> Bekijk deze goedkope Noord-Brabant deal bij Voordeeluitjes

Herberg de Brabantse Kluis – Noord-Brabant, Nederland

 

Dit sfeervolle verblijf is gelegen in het groene buitengebied van Aarle-Rixtel, een Brabants dorp aan de rand van natuurgebied Grotelse Heide en De Biezen. Ontdek de prachtige omgeving te voet of met de fiets. Daarnaast beschikt Herberg de Brabantse Kluis over een restaurant waar jullie heerlijke ‘hemelse en aardse’ gerechten kunnen proeven. Dat wordt culinair genieten!

 

>> Bekijk deze goedkope Noord-Brabant deal bij Voordeeluitjes

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.