3-daags kerstmarkt arrangement Dusseldorf

Incl. ontbijt €75,-
Geschreven op:

Ho, ho, ho… De kerst komt er weer aan! Proef de échte kerstsfeer tijdens een verblijf in Dusseldorf dit jaar. Voor slechts €75,- per persoon boeken jullie een 3-daags arrangement naar deze Duitse stad. Dit is inclusief:

  • 2x overnachten
  • 2x ontbijt
  • Gratis late checkout
  • Flesjes water & snacks
  • Gratis leuke extra’s

De goedkoopste verblijfsdata zijn in december 2021 en januari 2022. Er komt eenmalig per boeking €14,50 aan boekingskosten bij.

>> Bekijk deze goedkope kerstmarkt aanbieding bij Voordeeluitjes

Mercure Hotel Dusseldorf Zentrum – Dusseldorf, Duitsland

 

In het centrum van dé kerststad Dusseldorf ligt het goed beoordeelde Mercure Hotel Dusseldorf Zentrum. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van o.a. het ontbijtrestaurant, de bar en gratis WiFi. Vanuit het hotel lopen jullie naar de leukste hotspots van de stad.

 

>> Bekijk deze goedkope kerstmarkt aanbieding bij Voordeeluitjes

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.