All inclusive vakanties… De één houdt er van en wil niks anders meer, de ander vindt het maar niks. Maar wat klinkt er nou beter in de oren dan onbeperkt eten, drinken en relaxen zónder ook maar ergens over na te hoeven denken? Vooral landen als Turkije en Egypte staan bekend om hun luxe 4* of 5* vakanties waar jullie all inclusive kunnen genieten.

 

Wat zijn populaire all inclusive bestemmingen?

Allereerst is het natuurlijk wel fijn om te weten welke bestemmingen ideaal zijn voor een all inclusive vakantie. Zoals net al beschreven zijn Turkije en Egypte nummer één zonbestemmingen die bekend staan om hun all inclusive concepten. Maar ook bestemmingen zoals Tunesië, Griekenland en de Canarische Eilanden zijn erg in trek bij all inclusive liefhebbers.

 

Wat zijn de voordelen van een all inclusive vakantie?

Naast onbeperkt eten en drinken zijn er natuurlijk nog veel meer redenen waarom een all inclusive vakantie voordelig is. Benieuwd? Lees dan snel verder!

 

1. Alles is inbegrepen

Misschien wel één van de grootste voordelen van een all inclusive vakantie is dat letterlijk alles is inbegrepen. Denk hierbij aan je vliegtickets, (vaak) transfers, de accommodatie, ontbijt, lunch, diner, snacks en drankjes. Ook kunnen jullie vaak gratis gebruik maken van de faciliteiten van een hotel of accommodatie zoals het zwembad en de gym.

2. Je maakt verder geen kosten

Het voordeel van een all inclusive vakantie is dat je van tevoren al weet wat heel je vakantie gaat kosten. Los van misschien een dagexcursie of een keer een drankje op de boulevard, zijn jullie verder geen kosten kwijt. Al het eten en drinken is inbegrepen, inclusief onbeperkt cocktails drinken…

3. Gratis meedoen met verschillende activiteiten

In de schoolvakanties of in het hoogseizoen worden er vaak activiteiten verzorgd door all inclusive hotels. Zo kunnen de gasten bijvoorbeeld gratis meedoen met sportactiviteiten zoals een dartwedstrijd, een volleybal competitie en kunnen de kleintjes meedoen met het animatieprogramma. Kortom, zowel jong als oud zullen zich hier goed vermaken!

4. Verblijven op een resort

Een andere reden waarom mensen graag kiezen voor een all inclusive vakantie is omdat ze dan verblijven op een resort. Het resort is vaak groot, heeft verschillende zwembaden en heeft de beschikking tot meer faciliteiten dan wanneer je in in een appartementencomplex of vakantiehuisje zit.

5. Ideaal voor kinderen

Zeker voor families met kinderen is een all inclusive vakantie een ideale uitvinding. Zo hoeven jullie in principe nooit van het park af, kunnen de kinderen zich lekker vermaken in het peuterbadje en eten ze 's avonds bij het buffet wat ze maar willen. Daarnaast kunnen ze zelf makkelijk een ijsje halen en kunnen jullie onbezorgd genieten van een relax vakantie!

 

Benieuwd naar alle inclusive vakanties? Bekijk die hier!

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter