Vliegticket Bonaire voor €449,-

Keuze uit vertrekdata in 2018 & 2019
Geschreven op:

Alleen een vliegticket boeken naar Bonaire? Dat is zo gek nog niet! Zo kunnen jullie de vakantie invullen zoals jullie zelf willen. Lopen door het sfeervolle centrum van Kralendijk, relaxen op een wit zandstrand of duiken/snorkelen in de Caribische Zee… Er is hier genoeg te beleven! Jullie boeken nu goedkope vliegtickets naar Bonaire voor maar €449,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is op basis van een vertrek vanaf Amsterdam Schiphol Airport. Bovendien landen jullie dan op het internationale luchthaven Flamingo Airport op Bonaire.

De goedkoopste vertrekdata zijn in september 2018 t/m maart 2019. Er komt eenmalig per boeking €15,- aan boekingskosten bij.

 

Vliegticket Bonaire – Praktische Informatie

  • Vluchtduur: een rechtstreekse vlucht naar Bonaire duurt ongeveer 10 uur
  • Vliegafstand: 7800 km
  • Temperatuur: er heerst het hele jaar door een tropisch klimaat met temperaturen tussen de 25 – 35 graden
  • Tijdsverschil: in de winterperiode is het 5 uur vroeger en in de zomerperiode is het er 6 uur eerder
  • Munteenheid: op dit eiland betalen jullie met de Amerikaanse Dollar (USD)
  • Taal: hier wordt zowel Papiamento als Nederlands gesproken

TIP: De reglementen voor benodigde reisdocumenten, (verplichte) vaccinaties en visa wijzigen regelmatig. Hou hier zéker rekening mee! Loop dit na bij de autoriteiten, neem contact op met de GGD en/of jouw huisarts!

 

Vakantie Bonaire – De must visits van het eiland

Na een vlucht van ongeveer 10 uur begeven jullie je eindelijk op Bonaire, het duikparadijs op aarde. Naast uitstekende duikspots zijn er nog meer bezienswaardigheden die zeker niet mogen ontbreken op het lijstje van must visits!

Klein Bonaire
Dit onbewoonde koraaleiland ligt op 800 meter uit de kust van Kralendijk. Hier kunnen jullie geweldig duiken of snorkelen! Bewonder de zeeschildpadden op het witte zandstrand of de zeepaardjes in de blauwe onderwaterwereld.

Gotomeer
Het Gotomeer is te vinden in het noordwesten van Bonaire. Dit is het grootste zoutwatermeer van het eiland! Wat maakt dit nou een plek waar je geweest moet zijn? Hier kunnen jullie flamingo’s spotten en optimaal genieten van de natuur. Vanwege het feit dat het een beschermd gebied is, kunnen jullie naast flamingo’s ook andere dieren en planten bewonderen!

Grotten
Willen jullie even lekker afkoelen? Bezoek een van de ruim 2000 grotten op dit bounty eiland… Om een paar bekende grotten op te noemen: Spelonk, Cueba di Roshikiri, Barcardera Grotten, Boka Onima en Ceru Pungi

 

>> Bekijk deze goedkope vliegticket Bonaire aanbieding bij TUI

 

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.