Altijd al eens een privé zwembad op je hotelkamer willen hebben? Daarvoor hoef je niet af te reizen naar Spanje of Griekenland… Ook in Nederland kan dat gewoon! Bij Van der Valk Akersloot om precies te zijn. Dit Van der Valk hotel ligt tussen Alkmaar, Haarlem en Amsterdam en biedt de meest luxe kamers die je je maar kunt bedenken… Wil je alles weten over de Van der Valk privé zwembad suite? Lees dan snel verder!

> Of boek direct een overnachting in de Van der Valk privé zwembad suite

 

Van der Valk privé zwembad – Een hotelkamer met eigen zwembad

Wij dromen alvast even weg… Ons lijkt het fantastisch om te overnachten in een hotelkamer met privé zwembad! Bij Van der Valk Akersloot in Noord-Holland kan het. Je kunt hier een speciale zwembad suite boeken, waarbij je dus toegang hebt tot een zwembad van 1,5 bij 3 meter voor jou/jullie alleen. Maar dat is nog niet alles! Naast een privé zwembad beschikt de kamer ook nog over een 2-persoons bubbelbad, een heerlijke regendouche en een kingsize bed. Wat wens je nog meer?

> Boek direct een overnachting in de Van der Valk privé zwembad suite

 

Faciliteiten Van der Valk Akersloot

Hoewel we ons bijna niet voor kunnen stellen dat je je zou vervelen in de Van der Valk privé zwembad suite, zijn er in Hotel Akersloot nog veel meer faciliteiten waar jullie gebruik van kunnen maken*. Wanneer jullie overnachten bij Van der Valk Akersloot hebben jullie gratis toegang (van 07:00 tot 23:00) tot het grote binnenzwembad met bubbelbad, de fitnessruimte en de SPA met een sauna, stoomcabine en rustruimte. Ook is er een bar, een restaurant en kunnen jullie een fiets huren. Achter het hotel bevindt zich een Jack's Casino, waar jullie gratis toegang tot hebben.

* Bekijk welke faciliteiten wel en niet open zijn gedurende COVID-19 op de website van Van der Valk Akersloot

van der valk prive zwembad van der valk prive zwembad
van der valk prive zwembad van der valk prive zwembad

 

> Bekijk prijzen & beschikbaarheid van de Van der Valk privé zwembad suite bij Booking.com

Meer privé zwembad blogs?

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter