Hoe lang vliegen naar Dubai?

De vliegtijd Dubai vanaf Amsterdam naar de luchthaven van Dubai, Dubai International Airport, verschilt per maatschappij waar je mee vliegt. Ook heeft de drukte op de luchthaven van Dubai veel invloed op de daadwerkelijke vliegtijd. Er vinden hier namelijk erg veel tussenstops plaats, waardoor vliegtuigen vaak niet gelijk kunnen landen. Benieuwd naar de verschillende vluchten en reistijden? Hieronder vind je de kortste vliegtijden vanaf o.a. Amsterdam, Dusseldorf en Brussel.

> Bekijk goedkope vluchten en reizen naar Dubai

 

Actuele Dubai vakantie aanbiedingen

> Pakketreizen Dubai bij TUI
> Goedkope Dubai vakanties bij De VakantieDiscounter

Kortste vliegtijd Amsterdam (Schiphol) – Dubai

Wat is de Dubai vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol Airport? Dit hangt dus af van de vliegtuigmaatschappij waarmee je vliegt en of er een tussenstop plaatsvindt. Er gaan genoeg directe vluchten naar Dubai, die uiteraard de kortste vliegtijd hebben. Tussen de maatschappijen kan een verschil van ongeveer drie kwartier zitten. Over het algemeen hebben KLM en Emirates de kortste vliegtijd van Amsterdam naar Dubai, namelijk ongeveer 6 uur. En dan bedoelen we de werkelijke vliegtijden, want bij de officiele vliegtijden wordt rekening gehouden met marge bij het stijgen en landen.

 

Kortste vliegtijd Brussel Internationaal – Dubai

De vliegtijd tussen Brussel en Dubai verschilt niet heel veel van de vliegtijd tussen Amsterdam en Dubai. Het gaat vanaf beide luchthavens om een directe vlucht en er zit dus ongeveer een half uur verschil tussen deze vluchten.

 

Kortste vliegtijd Düsseldorf – Dubai

Benieuwd naar de vliegtijd tussen Düsseldorf en Dubai? Wellicht zijn er vluchten vanaf Düsseldorf goedkoper dan vanaf Amsterdam. Dan is het zeker aan te raden om vanaf de Duitse luchthaven te vliegen, als je niet ver hoeft te reizen naar het vliegveld tenminste. Want qua vliegtijd maakt het niet veel verschil met een vlucht vanaf Schiphol.

 

 

Meer Dubai:

> Alle actuele Dubai vakantie aanbiedingen

> Dubai Last Minutes

> All Inclusives Dubai vakanties

 

Dubai vliegtijd
altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter