Vakantieparken open of gesloten i.v.m. Corona? Bekijk hier de lijst!

Geschreven op:

Wil jij weten of bepaalde vakantieparken op dit moment open of gesloten zijn? Stop met zoeken, want wij hebben een handig overzicht voor je gemaakt. Je kunt direct zien of jouw favoriete vakantiepark open is tijdens deze Corona-periode. Heerlijk en ideaal voor een paar dagen rust aan je hoofd. Een paar dagen genieten van de natuur en rust met het hele gezin (of juist romantisch met z’n tweetjes)…

> Bekijk direct welke Landal vakantieparken er open zijn
> Bekijk direct welke Roompot vakantieparken er open zijn
> Bekijk direct welke CenterParcs vakantieparken er open zijn
> Bekijk direct welke RCN Vakantieparken er open zijn

 

Landal GreenParks – Vakantiepark open of gesloten?

De vakantieparken van Landal behoren tot onze favorieten. Juist omdat ze op prachtige plekken in Nederland te vinden zijn… We hebben goed nieuws; want ook nu, tijdens deze Corona periode, zijn er Landal vakantieparken open! Vrijwel alle parken hebben (met wat Coronamaatregelen) de deuren geopend voor gasten. Er zijn een paar Landal parken gesloten.

UPDATE: alle parken en campings van Landal zijn inmiddels geopend! Ook kun je van vrijwel alle faciliteiten gebruik maken. Ben je benieuwd of er op jouw gewenste Landal park beperkingen i.v.m. de richtlijnen vanuit het RIVM zijn? Bekijk het op deze pagina!

> Bekijk direct alle open Landal vakantieparken

 

Roompot – Vakantiepark open of gesloten?

Ook tijdens deze gekke periode kun je bij Roompot terecht voor een (mid)weekje of weekendje relaxen. Op dit moment zijn er veel Roompot vakantieparken open, en zijn er slechts een aantal gesloten. Bekijk voor het boeken van jouw vakantie bij Roompot goed welke richtlijnen er actief zijn. Zo kun je ultiem genieten van jouw getaway in een vakantiepark!

UPDATE: op dit moment zijn alle vakantieparken van Roompot geopend. Er zijn wel een aantal campings van Roompot gesloten. Bekijk de website voor meer info!

> Bekijk direct de lijst met geopende vakantieparken bij Roompot

 

CenterParcs – Vakantiepark open of gesloten?

Begin maart heeft CenterParcs besloten om alle parken te sluiten voor gasten. Maar; we hebben goed nieuws! Binnenkort gaan de CenterParcs vakantieparken namelijk weer open én boekingen worden nu al geaccepteerd! Je kunt namelijk NU al je last minute verblijf bij CenterParcs boeken.

UPDATE: inmiddels zijn de vakantieparken in Nederland van CenterParcs geopend! Je kunt vaak met veel (last minute) korting jouw verblijf boeken bij dit vakantiepark!

> Bekijk direct alle open CenterParcs vakantieparken

 

RCN Vakantieparken – Vakantiepark open of gesloten?

Ook tijdens de Corona periode zijn (vrijwel) alle RCN Vakantieparken geopend, op drie RCN parken na: RCN de Flaasbloem, RCN Toppershoedje en RCN de Schotsman. Dit betekent dat er nog ontzettend veel RCN Vakantieparken over zijn om heerlijk even te genieten in de natuur. TIP: op dit moment heeft RCN erg aantrekkelijke last minute kortingen!

UPDATE: inmiddels zijn alle vakantieparken van RCN open! Dus ook RCN de Flaasbloem, RCN Toppershoedje en RCN de Schotsman (eerder waren zij nog dicht).

> Bekijk direct alle open RCN Vakantieparken 

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.