Op zoek naar een leuk vakantiepark Friesland? Deze Nederlandse provincie heeft veel prachtige vakantieparken, waar nog voldoende vakantiehuizen beschikbaar zijn. Midden in de natuur, dicht bij een stad of bij het strand: het is allemaal mogelijk! Wij hebben de beste aanbiedingen en kortingen van diverse vakantieparken in Friesland voor je verzameld. Zo boek je gemakkelijk & voordelig je verblijf bij één van de vakantieparken in Friesland!

> Bekijk direct alle vakantiepark Friesland aanbiedingen bij Landal
> Bekijk direct alle vakantiepark Friesland aanbiedingen bij Roompot

 

 

Vakantiepark Friesland | TOP 5 mooiste parken

Wist je dat een vakantie in de provincie Friesland hartstikke divers is? Zo heb je de prachtige boerenlandschappen, de kust (bijvoorbeeld een aantal Waddeneilanden of Harlingen), maar ook veel gezellige steden voor een dagje weg. De keuze in vakantieparken in Friesland is reuze, dus om je een handje te helpen hebben wij een top 5 gemaakt van de mooiste vakantieparken in Friesland! Voor welke ga jij?

 

1. Landal Waterpark Sneekermeer – Vakantiepark Friesland

Een ideale plek voor jong én oud? Stop met zoeken, want Landal Waterpark Sneekermeer is een fantastische plek voor jullie vakantie. Er zijn huisjes met een eigen aanlegsteiger, waardoor je ook direct van het water op het Sneekermeer kunt genieten. Ook zijn er voldoende historische steden in de buurt, waardoor je je écht niet hoeft te vervelen bij dit vakantiepark.

> Bekijk direct Landal Waterpark Sneekermeer aanbiedingen bij Landal

 

2. Waterpark Langelille – Vakantiepark Friesland

Tijdens een vakantie bij Waterpark Langelille in Friesland kom je tot rust midden in de natuur en bij het water. Dit ruim opgezette (maar toch kleinschalig) vakantiepark ligt op de grens van Friesland en Overijssel. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van o.a. het strand en de jachthaven. De huisjes hebben veel privacy.

> Bekijk direct Waterpark Langelille aanbiedingen bij Roompot

 

3. Vakantiepark Esonstad – Vakantiepark Friesland

Dit vakantiepark zorgt voor plezier voor jong en oud… De vakantiehuisjes op dit vakantiepark zijn gebouwd in Oudfriese stijl en daarnaast kun je kiezen voor een verblijf in een “stadse omgeving” of juist aan het water. Vakantiepark Esonstad heeft de beschikking over een indoorspeelparadijs, een overdekt zwembad, zwemmogelijkheden bij het Lauwersmeer en nog veel meer!

> Bekijk direct Vakantiepark Esonstad aanbiedingen bij Landal

 

4. Vakantiepark de Roggeberg – Vakantiepark Friesland

Aan de rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold ligt het zeer geliefde vakantiepark de Roggeberg. Vanuit dit vakantiepark loop je zo het natuurgebied in, maar ook op het park zelf kun je je perfect vermaken. Zo heeft de Roggeberg o.a. een indoorspeeltuin, een 9-holes golfbaan én een zwembad.

> Bekijk direct Vakantiepark de Roggeberg aanbiedingen bij RCN

 

5. Waterpark Terkaple – Vakantiepark Friesland

“Een paradijs voor natuur- en watersportliefhebbers”… Waterpark Terkaple heeft prachtige, ruime waterwoningen die allemaal hun eigen aanlegsteiger hebben. Dat is het échte Friesland gevoel. Op de veranda staat een fijne loungeset, waar je na een leuke boottocht direct kunt genieten van het weer en een koud drankje. Het park heeft ook de beschikking over een natuurbad en speeltuin.

> Bekijk direct Waterpark Terkaple aanbiedingen bij Roompot

 

 

Zit jouw favoriete vakantiepark er niet tussen? Geen probleem! Bekijk direct alle vakantieparken in Friesland bij:

Landal
Roompot

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter